Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félnétek az ilyen embertől?

Félnétek az ilyen embertől?

Figyelt kérdés
Van egy 40 év körüli ember a faluban,aki most szabadult a börtönből. 3 és fél éve nagyon sok késszúrással,brutálisan ölte meg az apját. Mielőtt megölte az apját,és berúgott valamelyik kocsmában mindig azt hangoztatta,hogy neki ebben a faluban 4 emberrel végezni kell,az első meg is volt. Az apja jó ember volt,mindenki szerette,de a fia elég elborult elme volt már gyerekkorától fogva. Kisgyerekként a nagyanyját kikötözte a kapuhoz,az anyjára ráuszította a kutyáját,az kiharapot egy nagy darabot az anyja combjából,később a seb elrákosodott,és az anyja meghalt. Na mindegy,senki nem gondolta,hogy ez az ember a szabadulása után visszaköltözik abba a házba,ahol az apját megölte. Van egy nője aki nem itt lakik,és van egy közös gyerekük,azt gondoltuk,majd odaköltözik hozzá(a nő szintén nem teljesen százas). De visszajött,3 évet kapott csak,mert megállapították,hogy hiányzik egy kereke. Nem igazán beszélnek vele az emberek. Ő viszont nem zavartatja magát. Kerékpározik a tóparton,bejár a kocsmákba,szórakozóhelyekre,és úgy méregeti némelyik embert,hogy ha szemmel ölni tudna,elég sokan halottak lennének már. Egyszerűen ijesztő az az elborult tekintete,pláne,hogy olyan pofátlanul bámul! A fiatal lányok csak csoportosan mernek kimenni a faluba este. El lehetne valahogy ijeszteni innen?
2011. júl. 13. 20:11
1 2
 1/15 anonim válasza:
74%
Inkább nektek kéne elköltözni.Ennél jobb megoldás nincs.Magától nem megy el az tuti.Lehet még élvezi is ,hogy félnek az emberek,és egyenlőre beéri ennyivel.Én elmennék az biztos.
2011. júl. 13. 20:16
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szép 3 évet kapott, mert nincs ki egy kereke, de kezelni nem kezelik. Mindenki figyeljen a másikra, legyetek óvatosak.
2011. júl. 13. 20:19
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első! Észnél vagy, egy személy miatt költözzön el az egész falu?

Kérdező!

Fogjatok össze a falubeliekkel, ha el nem is tudjátok ijeszteni, de legalább megvédhetitek magatokat. Van nálatok polgárőrség, ők talán tudnak valamit tenni. Sok szerencsét, és kitartás.

2011. júl. 13. 20:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

aki embert öl az 3 évet kap aki meg egy kis adócsalást követ el az meg 10 évet, f.sza ez az ország.

El kell valahogy kergetni azt az embert onnan én nem szívesen laknék vele egy településen főleg nem egy kis falun.

2011. júl. 13. 20:23
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Félni nem, de tartanék tőle, és szemmel tartanám, ha a közelemben lenne.
2011. júl. 13. 20:25
 6/15 ava87 ***** válasza:
100%

Hát én nagyon is félnék tőle. Tisztában vagyok vele, hogy az nem normális dolog, hogy egyetlen deviáns miatt költözzön el mindenki más, viszont a saját és a családtagjaim biztonsága fontosabb annál, hogy mit tartok normálisnak. Én nem mernék ujjat húzni egy ilyen emberrel.

Már csak azt nem értem, hogy egy ilyen személy hogy járkálhat szabadon, az emberek között. De most tényleg. Ha megállapították, hogy valami nem stimmel nála, ezért kapott ilyen keveset egy brutális, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért (ráadásul az még további súlyosító körülmény, hogy a saját apját ölte meg), akkor miért nincs a pszichiátrián, vagy valami ilyen helyen? Hiszen ha mentális betegsége van, és már egyszer gyilkolt, akkor nyilván képes lenne rá újra.

2011. júl. 13. 20:27
 7/15 A kérdező kommentje:
Vannak itt ilyen keményebb férfiak(családapák),akik nem riadnak vissza ettől az embertől. A múltkor,mikor bementek a sörözőbe ott volt ez a féreg,és ordítottak vele,hogy takarodjon haza. Fogta a sörét,és már ment is!
2011. júl. 13. 20:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nehogymár egy ember tartsa rettegésben az egész közösséget. Fogjatok össze néhányan és gyepáljátok el párszor, csak elhúzza a belét. Vagy ha tartotok a bosszútól akkor béreljetek fel egy verőembert, manapság már nem drága mulatság, főleg ha többen dobjátok össze az árát.
2011. júl. 13. 20:28
 9/15 anonim ***** válasza:
72%
Fogjatok vasvillákat, fejszéket meg fáklyákat, és éjszaka vonuljatok a házához ahogy a középkorban volt szokás.
2011. júl. 13. 20:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát én is épp ezen gondolkodtam,hogy hogyan lehet kiengedni egy ilyen elmebeteget? Meg kell várni amíg még egy embert megtámad?
2011. júl. 13. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!