Félnétek az ilyen embertől?
Kedves első! Észnél vagy, egy személy miatt költözzön el az egész falu?
Kérdező!
Fogjatok össze a falubeliekkel, ha el nem is tudjátok ijeszteni, de legalább megvédhetitek magatokat. Van nálatok polgárőrség, ők talán tudnak valamit tenni. Sok szerencsét, és kitartás.
aki embert öl az 3 évet kap aki meg egy kis adócsalást követ el az meg 10 évet, f.sza ez az ország.
El kell valahogy kergetni azt az embert onnan én nem szívesen laknék vele egy településen főleg nem egy kis falun.
Hát én nagyon is félnék tőle. Tisztában vagyok vele, hogy az nem normális dolog, hogy egyetlen deviáns miatt költözzön el mindenki más, viszont a saját és a családtagjaim biztonsága fontosabb annál, hogy mit tartok normálisnak. Én nem mernék ujjat húzni egy ilyen emberrel.
Már csak azt nem értem, hogy egy ilyen személy hogy járkálhat szabadon, az emberek között. De most tényleg. Ha megállapították, hogy valami nem stimmel nála, ezért kapott ilyen keveset egy brutális, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért (ráadásul az még további súlyosító körülmény, hogy a saját apját ölte meg), akkor miért nincs a pszichiátrián, vagy valami ilyen helyen? Hiszen ha mentális betegsége van, és már egyszer gyilkolt, akkor nyilván képes lenne rá újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!