Ellenőrzitek férjetek/feleségetek e-mailjeit, facebookját, chatjét, üzeneteit? Ha igen, miért? Adott rá okot, vagy szimpla bizalmatlanság?
Amugy a ferjemnek azert se nagyon kell semmit se titkolni, mert nem is tud, ugyanis evekbe tellett, mire kitakaritottam a volt baratnöi utan mindent! Elsö evek azzal telltek, hogy egy albumba rendeztem az összes volt baratnös fenykepeit (ha mar egyszer örizgetni akarja), meg a cuccokat is egy helyre... Ezek utan szerintem nem kene keresgelnem semmilyen nyomot, bizom benne, hogy ugyis belebotlanek... :)
Telefon? Van neki 4 db. Ki a fene tud szamon tartani annyi PIN kodot, jelszot meg izet, ami itt van?! Meg egyiket sem vettem fel, vinni vagy szolni szoktam neki, ha keresik, ö is nekem.
Ugyhogy nyitott eletet elek: "ami jön, fogadjatok, ami megy, engedjetek".
elözö
csak az OTP-s smseket :)
egyébként meg nem kutatunk egymás után, ha lenne valami, az kutatás nélkül is feltűnne.
volt egy hapsim, aki beletúrt a gépembe. persze oka volt rá, de akkor sem tartom jogosnak. dobtam is mint a huzat :)
Nem. Pedig minden jelszavát, felhasználói nevét ismerjük egymásnak és néha meg is kérjük a másikat, hogy nézzen meg egy-egy nagyon várt, fontos e-mail-t, ha nem vagyunk gépközelben. Mindketten feljogosítottuk a másikat, hogy megnézhet bármilyen üzenetünket, sms-t, bármit. Ettől függetlenül kéretlenül nem olvasgatjuk a másik leveleit. Ha meg véletlenül belefutunk valami olyanba a másik gépén, ami furcsa, vagy nem értjük, akkor sem olvassuk el, hanem ha nagyon zavar, rákérdezünk.
De nem szoktunk semmi furcsát találni, mert ilyen esetben a legtöbbször már hamarabb elújságoljuk a másiknak (pl. ha egy idegen pasi, vagy csaj jelöl be közösségi oldalon, vagy üzit kapunk valami extől), mint ahogy a másik még véletlenül is meglátná. Mindent megbeszélünk és megosztunk egymással, nincsenek titkok ilyen téren. De mégis durvának érezném, ha úgy olvasnám el a párom valamelyik levelét, hogy nem ő mutatja meg.
KETTŐS A MÉRCE HÖLGYEIM !!!
Végig olvastam a válaszokat, ezek alapján:
1. Ha nő néz bele, az természetes, az érthető és az bocsánatos is!
2. Ha hapsi néz bele, akkor szemét és azonnal dobni kell !
3. Aki meg legjobban tiltakozik, az a csaj fél, hogy lebukik!!
Ennyire egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!