Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ellenőrzitek férjetek/felesége...

Ellenőrzitek férjetek/feleségetek e-mailjeit, facebookját, chatjét, üzeneteit? Ha igen, miért? Adott rá okot, vagy szimpla bizalmatlanság?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 16:20
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
72%

Amugy a ferjemnek azert se nagyon kell semmit se titkolni, mert nem is tud, ugyanis evekbe tellett, mire kitakaritottam a volt baratnöi utan mindent! Elsö evek azzal telltek, hogy egy albumba rendeztem az összes volt baratnös fenykepeit (ha mar egyszer örizgetni akarja), meg a cuccokat is egy helyre... Ezek utan szerintem nem kene keresgelnem semmilyen nyomot, bizom benne, hogy ugyis belebotlanek... :)

Telefon? Van neki 4 db. Ki a fene tud szamon tartani annyi PIN kodot, jelszot meg izet, ami itt van?! Meg egyiket sem vettem fel, vinni vagy szolni szoktam neki, ha keresik, ö is nekem.

Ugyhogy nyitott eletet elek: "ami jön, fogadjatok, ami megy, engedjetek".

elözö

2011. júl. 13. 18:09
 32/41 ava87 ***** válasza:
66%
Mellesleg már csak a másik fél miatt is ordenáré tahóság beleolvasni a nem nekünk szóló levelekbe. Én megjártam egyszer. Barátnőmnek írtam egy e-mailt, mert nem tudtunk éppen személyesen találkozni, és telefonon sem tudtunk beszélni. Éppen volt valami problémám, arról írtam neki, tanácsot kértem. Mint kiderült, a "kedves" barátja olvasta el, sőt, ők rendszeresen kémkedtek egymás után, mindenféle szánalmas bizonyíték után kutakodva. Az egyiket sem zavarta, hogy olyasmit is elolvastak, amiket rohadtul nem nekik szántak, és talán annak, aki írta, ciki, hogy más olvasta el. Barátnőm meg nem értette, min vagyok kiakadva. Ők ebből már sportot űztek, hogy ki töri fel előbb a másik jelszavát. Nem is értem, hogy tűrheti ezt el bárki a másiktól, de tényleg...
2011. júl. 13. 19:07
 33/41 anonim ***** válasza:
66%
Nem szoktam. Okot se adott rá. Egyébként meg tű a szénakazalban tuti törölné szerintem ha ilyen jellegű üzenetei lennének.
2011. júl. 13. 19:11
 34/41 anonim ***** válasza:
83%

csak az OTP-s smseket :)

egyébként meg nem kutatunk egymás után, ha lenne valami, az kutatás nélkül is feltűnne.

volt egy hapsim, aki beletúrt a gépembe. persze oka volt rá, de akkor sem tartom jogosnak. dobtam is mint a huzat :)

2011. júl. 13. 21:27
 35/41 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Pedig minden jelszavát, felhasználói nevét ismerjük egymásnak és néha meg is kérjük a másikat, hogy nézzen meg egy-egy nagyon várt, fontos e-mail-t, ha nem vagyunk gépközelben. Mindketten feljogosítottuk a másikat, hogy megnézhet bármilyen üzenetünket, sms-t, bármit. Ettől függetlenül kéretlenül nem olvasgatjuk a másik leveleit. Ha meg véletlenül belefutunk valami olyanba a másik gépén, ami furcsa, vagy nem értjük, akkor sem olvassuk el, hanem ha nagyon zavar, rákérdezünk.

De nem szoktunk semmi furcsát találni, mert ilyen esetben a legtöbbször már hamarabb elújságoljuk a másiknak (pl. ha egy idegen pasi, vagy csaj jelöl be közösségi oldalon, vagy üzit kapunk valami extől), mint ahogy a másik még véletlenül is meglátná. Mindent megbeszélünk és megosztunk egymással, nincsenek titkok ilyen téren. De mégis durvának érezném, ha úgy olvasnám el a párom valamelyik levelét, hogy nem ő mutatja meg.

2011. júl. 13. 21:52
 36/41 napietus ***** válasza:
100%
nem, és soha nem is tennék ilyet! undorító, aljas és közönséges dolognak tartom, nem csinálnám de nem is tűrném el. a levéltitok szent. már az én neveltetésem szerint...
2011. júl. 13. 22:04
 37/41 anonim ***** válasza:
30%

KETTŐS A MÉRCE HÖLGYEIM !!!

Végig olvastam a válaszokat, ezek alapján:

1. Ha nő néz bele, az természetes, az érthető és az bocsánatos is!

2. Ha hapsi néz bele, akkor szemét és azonnal dobni kell !

3. Aki meg legjobban tiltakozik, az a csaj fél, hogy lebukik!!

Ennyire egyszerű...

2011. júl. 14. 12:10
 38/41 anonim ***** válasza:
37%
NE általánosíts! Ha párom belenézne a telefonomba nem lenne szemét se semmi hasonló..pláne nem kerülne lapátba. Mi van akkor ha belenéz?! Valamiért nem bízik bennem amit meg kell beszélni, ennyire egyszerű.
2011. júl. 14. 12:13
 39/41 napietus ***** válasza:
85%
12:10, általánosítasz megint, és ez bántó. "nem csinálnám de nem is tűrném el" én ezt írtam, és meggyőződésem, hogy ezzel sokan vagyunk így.
2011. júl. 14. 12:48
 40/41 anonim ***** válasza:
77%
még ha a férjem megkér,h nyissam ki egy levelét,akkor is inkább odaadom neki. ugyanez a telefon, a táska. ő is ilyen. semmi titkolnivalónk nincsen. egyszerűen ez a magánszféra tiszteletben tartása. ha később ér haza nem vonom felelősségre. max aggódom h nincs-e baj-kocsival jár. de ennyi
2011. júl. 14. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!