Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ellenőrzitek férjetek/felesége...

Ellenőrzitek férjetek/feleségetek e-mailjeit, facebookját, chatjét, üzeneteit? Ha igen, miért? Adott rá okot, vagy szimpla bizalmatlanság?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 16:20
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
84%
Mi megnézzük egymásét, de nem ellenőrizgetés céljából. Ő is nyugodtan elveheti az én telefonomat, én is az övét. Ha lenne titkolnivalója egy gombnyomással megsemmisíthetné a bizonyítékot.
2011. júl. 13. 17:03
 22/41 anonim ***** válasza:
78%
Egyáltalán nem bízol benne ha a telefonjában kutatsz. Egy kapcsolat (mármint a JÓ kapcsolat) alapja pedig a bizalom. Ha az nincs meg, értelme sincs az egésznek.
2011. júl. 13. 17:03
 23/41 anonim ***** válasza:
70%

Van, hogy a Párom email címére érkezik olyan spam, amit még akkor sikerült "kiharcolnom", amikor egyetlen levélcímünk volt.

Most, hogy csináltam magamnak is egy email címet, belépek a régi postafiókba, de csak azért, hogy az általam ismert ganéjt kigyaluljam a gépből.

Ismeri a Párom az összes jelszót, - ahol szoktam kujtorogni, - direkt elmondtam Neki.

Nem vettem észre, hogy matatna utánam a Párom, de nem is érdekel, mert félnie csak annak érdemes, akinek van mitől félnie, - vaj van a füle mögött, tett valamit azért, hogy bizalmatlan legyen vele szemben a Párja.

Mivel én ilyet nem tettem, teszek, kutakodhat a nap 117 órájában... :)

Szoktunk egymás telefonjáról irkálni, telefonálni, - ha valamelyikünk le van égve...

Nincs semmi probléma.

11 éve megcsíptem, hogy a zsebemben keresgél, - következetesen tagadott, de nem volt értelme.

Akkor tisztáztam Vele, hogy nem lesz így hosszú életű a közös jövőnk, - azóta nem észlelem a jelenséget.

12 éve élünk együtt.

2011. júl. 13. 17:05
 24/41 anonim ***** válasza:
50%

16:53 Te is jó hülye vagy, hogy mégis együtt vagytok még.. ezen csak röhögni tudok.. szánalmas.. :D de persze szidni azt tudod.. :D

Válaszolva a kérdésre: tudjuk egymás jelszavait, de megbízunk egymásban, így nem turkálunk titokban...

Korábban volt pasi, akinek belenéztem a telefonjában, ki is derült, hogy félrekacsintott.. azóta nem néztem bele egy telefonba sem. :D

2011. júl. 13. 17:08
 25/41 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy jó nagy balfék az is, aki ha már félrelép, nem képes kitörölni az üzeneteit a telójából/emailek közül/bárhonnan... :D
2011. júl. 13. 17:10
 26/41 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az háborog a legjobban ez ellen akinek van takargatni valója. Mert szerelemben háborúban nincsenek szabályok. Talán jobb ha vakon bízunk és évekig hülyére vesznek minket. Sajnálatos tapasztalat.
2011. júl. 13. 17:28
 27/41 anonim ***** válasza:
54%
Én a volt párom email-jei között "kutakodtam" de elmondtam neki, hogy mikor léptem be, ő is tudta az én jelszavam.
2011. júl. 13. 17:38
 28/41 anonim ***** válasza:
76%
nem.
2011. júl. 13. 17:47
 29/41 anonim ***** válasza:
76%
Ellenőrzésnek nem mondanám... vészhelyzetben használom a telefonját, e-mailfiókját-abban az esetben, ha ezt előtte megbeszéltük. Tudom a jelszót, pinkódot, de csak úgy nem szoktam bele-belenézni, mert még megvan a bizalom :).
2011. júl. 13. 17:56
 30/41 anonim ***** válasza:
76%

"minden hapsi, női néven van a telcsijében"

:))

Andras=Andrea, Valer=Valeria, Krisztian=Krisztina, Julian=Julia meg csak oke, de Istvan=? es a többi??

Uristen micsoda munka, ehhez külön kodrendszer kell!

2011. júl. 13. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!