Ellenőrzitek férjetek/feleségetek e-mailjeit, facebookját, chatjét, üzeneteit? Ha igen, miért? Adott rá okot, vagy szimpla bizalmatlanság?
Van, hogy a Párom email címére érkezik olyan spam, amit még akkor sikerült "kiharcolnom", amikor egyetlen levélcímünk volt.
Most, hogy csináltam magamnak is egy email címet, belépek a régi postafiókba, de csak azért, hogy az általam ismert ganéjt kigyaluljam a gépből.
Ismeri a Párom az összes jelszót, - ahol szoktam kujtorogni, - direkt elmondtam Neki.
Nem vettem észre, hogy matatna utánam a Párom, de nem is érdekel, mert félnie csak annak érdemes, akinek van mitől félnie, - vaj van a füle mögött, tett valamit azért, hogy bizalmatlan legyen vele szemben a Párja.
Mivel én ilyet nem tettem, teszek, kutakodhat a nap 117 órájában... :)
Szoktunk egymás telefonjáról irkálni, telefonálni, - ha valamelyikünk le van égve...
Nincs semmi probléma.
11 éve megcsíptem, hogy a zsebemben keresgél, - következetesen tagadott, de nem volt értelme.
Akkor tisztáztam Vele, hogy nem lesz így hosszú életű a közös jövőnk, - azóta nem észlelem a jelenséget.
12 éve élünk együtt.
16:53 Te is jó hülye vagy, hogy mégis együtt vagytok még.. ezen csak röhögni tudok.. szánalmas.. :D de persze szidni azt tudod.. :D
Válaszolva a kérdésre: tudjuk egymás jelszavait, de megbízunk egymásban, így nem turkálunk titokban...
Korábban volt pasi, akinek belenéztem a telefonjában, ki is derült, hogy félrekacsintott.. azóta nem néztem bele egy telefonba sem. :D
"minden hapsi, női néven van a telcsijében"
:))
Andras=Andrea, Valer=Valeria, Krisztian=Krisztina, Julian=Julia meg csak oke, de Istvan=? es a többi??
Uristen micsoda munka, ehhez külön kodrendszer kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!