Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet tenni valamit a bizalmat...

Lehet tenni valamit a bizalmatlanság ellen?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy adott egy kapcsolat, amiben a felek nagyon szeretik egymást, de az egyik fél örökké bizalmatlan a másik féllel szemben. Túl lehet ezen lépni? Vagy az ilyen kapcsolat halálra van ítélve?
2011. okt. 4. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem túl jó kapcsolat. Viszont szerintem lehet rajta segíteni.
2011. okt. 4. 18:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg kell bízni a másikba, vagy a másik félnek kell bebizonyítani a hűségét. Mást nem lehet tenni
2011. okt. 4. 18:24
 3/5 anonim válasza:
Hát.... Ez nálam is örök probléma. Szeretem a párom és tudom ,h nem csalna meg,DE amikor elmegy bulizni mégis kitör rajtam a hisztéria ,h meg fog csalni. Szerintem le lehet küzdeni. Csak egy kicsit doppingolni kell az önbizalmad. Az a baj ,h nem csak a párodban nem bizol ,hanem magadban sem. Én mostanában jutottam el oda ,h tényleg bizzak benne.
2011. okt. 4. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Saját példából kiindulva nem lehet tenni ellene.

Még a saját családommal szemben is bizalmatlan vagyok.

2011. okt. 5. 13:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Idegesítő, idegtépő dolog.

Nekem volt barátom volt ilyen.

Állandóan gyanakodott, folyton keresztkérdésekkel bombázott, hátha rajtakap valami csaláson, vagy svindlin.

Nem tudott rajtakapni semmi, mert nem is tettem semmit ellene.

Aztán azt kezdte kérdezgetni, hogy "Lefeküdnél ezzel, vagy azzal? És vele, és vele?"

Komolyan, az agyamra akart menni.

Meg is mondta, hogy nincs bizalma a nőkben.

Erre én is kikeltem magamból, és megkérdeztem, hogy akkor mi a fészkes fenéért van velem.

Azt mondta, hogy bennem TALÁN lát lehetőséget.

Na, elmész, ahova gondolom...

Talán????

Nagyon utáltam a bizalmatlankodásait.

Vége is lett.

Szörnyű dolog.

Tönkreteszi a kapcsolatot.

2011. okt. 6. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!