Összeköltözzünk? (Többi lent)
Párommal nemrég óta(9 hónapja) ismerjük egymást! Ő külföldön dolgozik, én jelenleg sehol. Kerestem külföldön (hozzá közel) munkát, de ő nem nagyon díjazta az ötletel, mondván, hogy ha ő hazajön (4-5 hetente jár haza 1 hétre) akkor nem biztos, hogy én is jöhetek. És mondta, hogy hazajön, és akkor inkább költözzünk össze, albérletbe, és próbáljak itthon, a városban munkát keresni, minthogy külföldre, bizonytalan állásba menjek bele.
Laktam már külön szüleimtől, szóval tudok háztartás vezetni..stb.
Érdemes lenne így belevágni? (22/N, 33/F)
Előre is köszi a válaszokat!
mintha csak az én barátomról beszélnél....
kint dolgozik, nem díjazza hogy kimenjek hozzá, szószerint ugyanazzal az indokkal, amit neked mondtak és ő is össze költözni akar....
korban ugyanannyi...
hova valósiak vagytok?????
ha szabad kérdeznem.
előző vagyok.
vagy hol dolgozik a barátod?
még a végén kiderül, hogy mindkettőtök barátja ugyanaz az ember s nemsokára megérkezik az élettársa-felesége is ide, s akkor lesz bulis a dolog igazán :D
Szerintem sem akarja, hogy kimenj, megvan neki az ottani nyugis kis élete, nem akarjak, hogy belekavarj, fogadni mernék, hogy az itthoni összeköltözésből se lesz semmi, mert mindig lesz valami kibúvója, csak kellett valami amivel befogja a szád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!