Mi lenne a legjobb megoldás? Intézet, vagy öngyilkosság?
Külföldön nyaraltunk,és elkaptam kint valamit,mert lázas voltam, köhögök,minden bajom van, senki nem hitt nekem hogy beteg vagyok,és kértem a szüleimet hogy hozzanak be nekem vizet és gyógyszert,senki nem hozott,pedig felkelni nem tudtam,nagyon gyenge voltam, hányingerem volt ha felkeltem, magyarán senki nem törődött velem, a szüleim kibeszélnek, ha kell valamire pénz,akkor vagy nem adnak,vagy csak nagyon nehezen,hosszas könyörgés után,a hugom 13 éves,discoba jár,ha neki kell pénz nem kérdezik hogy mire,hanem adnak neki,nekem meg 10 forintot nem adnak, vagy csak akkor ha egész nap takarítok és pattogok,de akkor is nagyon nehezen, hülyeségeket vágnak a fejemhez, a tesómnak mindent elnéznek, őt hűű de szeretik mert nyalizik nekik. Magyarán az a bajom,hogy senki nem törődik velem,és már próbáltam a szüleimmel beszélni, és a tesóm meg húzza anyám agyát,anyám is minden k*rvának elhord, már az öngyilkosságon gondolkozok,mert nem bírom hogy minden nap csak azt hallgatom,hogy mekkora k*rva vagyok,egy utolsó r*banc,minek születtem meg,stb... Addig jó vagyok amíg meg kell valamit csinálni, cd-t kell írni,vagy valami,addig jajj kislányom így szeretlek meg stb.. De tudom hogy nem szeretnek,mert nem érzem,ha szeretnének akkor engednének ide-oda,és nem egy utolsó r*banc lennék. :| Már azt is mondták hogy intézetbe adnak. De a barátaiknak is midennek elhordanak,nincs értelme élni,csak szenvedek,minden vagyok, csak boldog nem.
Bocsi hogy hosszú,de már nem bírom. :'(
17L
Felteszem, hogy tényleg olyan gáz a helyzet, mint írod, és nem csak a pillanatnyi elkeseredésed hozta ki ezt belőled.
A javaslatom: 18 éves korodig tarts ki. Utána meg minél gyorsabban szervezd meg az életed úgy, hogy ne szorulj rájuk. Először munkát keress, amiből tudod az albérleted fizetni, utána meg azt találd meg, hogy hogyan tudsz előrelépni.
Szerinetm meg tipikus 17 eves szindroma: engem nem szeretnek, a tesomat jobban szeretik, nem adnak penzt ha kell valamire, nem engednek sehova, utalnak a szuleim, pedig en jo vagyok, mindent megteszek stb... Azert mert valahova nem engednek es nem adnak neked annyi penzt amennyit te szeretnel nem jelenti azt, hogy gondoszak. Azert amiert nem ugy szeretnek es viselkednek ahogy te elkepzeled vagy szeretned nem jelenti azt, hogy nem szeretnek.
Szerintem intezet! Majd ott rajossz, hogy mennyire szerettek a szuleid es mennyi mindent kaptal, a meleg etelet eld tettek, ruhaztak (megha nem is kaptad meg alegdragabb cuccokat) es volt egy meleg agyad, otthonod. Ezen mindenki keresztulmegy, es itt minden nap van egy ilyen kerdes 13-17 eves korig, hogy "jaj szuleim nem szeretnek" es "vagyok a fekete barany pedig en mindent megteszek". Ezt csak azert irtam le, hogy gondolkozz el es tenleg csak akkor hivd fel a csaladsegitot ha bajba vagy es nem csak egy ketsegbeesett 17 eves akit eppen nyari szunetbe nem engedtek el valahova es most befordult. A szuleidet ok nelkul ne keverd bajba. Nem rosszindulatbol irtam.
Ne legyél öngyilkos,később nagyon megbánnád. Ha intézetbe mész az se lehet jó megoldás de ha annyira rossz a helyzet akkor inkább ezt válaszd.
Sajnos vannak ilyen szülők,az enyémek is ilyenek. A húgomat sokkal jobban szeretik,én már próbáltam mindent,de ha a fejed tetejére állsz akkor se tudod "túlteljesíteni" a húgodat mert mindig ő lesz a kis kedvenc. A legjobb amit csinálhatsz hogy vársz még egy évet aztán szabad leszel,esetleg elmehetsz albérletbe,de az elviszi a pénzedet. Ha a nagyszüleiddel jó a kapcsolatod költözz hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!