Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jegyezzem ezt meg? Kicsit...

Jegyezzem ezt meg? Kicsit eldurrant az agyam! Előzmény lent?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Ezt a kérdést tettem fel tegnap! Utólag is köszi a válaszokat! A fiúk nem jöttek el végül, mert mind kiderült a mai földpakolás után is lesz nálunk egy buli, meg pénteken egy pókerparti, és ugye hétfőn este is itt medencéztek. Megkérdeztem a férjem,hogy ezt mégis hogy gondolja, hogy én örülök,hogy ő szabin van, de én nem, reggel kelek és terhes vagyok mellékesen.

Mondja,hogy tudja,hogy sok lett volna, de a fiúk hozzátették,hogy a mai segítségért cserébe, akartak itt aludni.

Elszállt az agyam. Tudni kell,hogy két éve nálunk van minden banzáj. Télen-nyáron ha kell! Mert a fele otthon lakik még, vagy annyira pici lakásban,hogy nem férnénk el. Sosem szóltam egy szót sem,pedig mindig ugye nekem jut a takarítás utánuk, néha főzni is szoktam nekik stb. Ergo úgy gondolom,hogy kinyalom én a feneküket annyiszor, hogy két évben egyszer egy kétnapos munkára megkérjem őket.

De ez,hogy hozzá teszik,hogy azért akartak itt tegnap este dorbézolni,mert ők jönnek segíteni..! Nem nagyon tudtam rájuk vigyorogni reggel. Már majdnem beszóltam, csak a férjem rám nézett,hogy hagyjam!

Szerintetek hagyjam rájuk, vagy azért burkoltam adjam a tudtukra,hogy nem érzem,hogy annyira hálálkodnom kellene,hogy egyszer eljönnek segíteni?

2011. júl. 13. 08:53
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Tegnap az ő fejét is megmostam. Tényleg nem értem,hogy hogy gondolta,hogy itt most 4 buli lesz a héten.

A pénteki pókernek sem örülök, mert én szombaton is kelek dolgozni, szóval mondtam,hogy nem akarok sárkánykodni, de ha nem bírok tőlük aludni, akkor bizony pakolj-puzolj lesz!

2011. júl. 13. 09:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány hetes terhes vagy, de egyre nehezebb lesz a dolog!Hihetetlennek tartom, hogy se a férjed és a barátai sincsenek rád figyelemmel.Ha megszületik a pici, neki biztonság, odafigyelés, nyugalom és csend kell!Na a bulizás az nem igazán ilyen.Egyre nehezebb lesz neked is csinálni mindent amíg terhes vagy, na meg hát ha megszületik a pici, ő meg éppen elég energiát és ideget fog kiszedni belőle.Semmi szükséged nincs rá, hogy felnőtt bulizós pasik után pakolj, és takaríts.Állj szépen eléjük és mond el mindegyiknek, a férjeddel együtt!Ha barátok akkor megértik, ha nem, puffognak és akkor úgy is mindegy.Most te vagy a legfontosabb és az, hogy a babával minden rendben legyen!Legyél egy kicsit önző!!

6h baba anycija

2011. júl. 13. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!