Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy eszrevegye,...

Mit tegyek, hogy eszrevegye, hogy zavar az elhanyagolt fogsora?

Figyelt kérdés

Fel eve egyutt vagyunk,de mostmar kimondottan zavar az elhanyagolt fogsora,ugylehet max.15 ep foga van ,a tobbi vagy lyukas,vagy letorott vagy hianyzik.Raadasul nem is zavartassa magat,tarsasagban is gond nelkul vigyorog.Mar nem jon,hogy megcsokoljam sem ,de ha eloallnek azzal,hogy menjen fogaszatra,biztosan megsertodne.

Valami mas megoldas?

n/25

2009. márc. 31. 14:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Szia, megkérdezhetem, hogy sikerült-e rávenni a párod, hogy elmenjen?
2009. szept. 30. 16:18
 22/29 A kérdező kommentje:

16:18-as,sajnos nem ment el fogorvoshoz azota sem...Mar en szegyellem,foleg tarsasagban.Mindenfele kifogast talal,hogy tul elfoglalt,meg minden,de persze,tudom,hogy nem igy van.Probaltam a testveren keresztul is hatni ra,de ra sem hallgat.

Tanacstalan vagyok azota is,barhogy szova teszem,az a valasza,hogy ne stresszeljem meg ne "cseszegessem"...:((

2009. okt. 1. 07:36
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

És azt nem próbálod ki, hogy azt mondod neki, hogy valaki becsmérlő megjegyzést tett rá a fogai miatt?

Ha azt mondja, hogy "ne cseszegessél" és Te erre elhallgatsz, akkor megtanulja, hogy hatékony, ha leolt. Mi vagy Te, lámpa? Én bizony felvállalnék egy kis konfrontációt, nem hagynám annyiban.

2009. okt. 1. 13:18
 24/29 A kérdező kommentje:
13:18 -as,tokeletesen igazad van, egyebkent en sem hagyom annyiban,mar jo nehany veszekedesnek ez volt az oka,sajnos.Es egyre inkabb jon,hogy belekossek a fogaiba.Tudom,rohejes,de eddig fajult..
2009. okt. 1. 20:14
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én kerek perec az arcába mondanám ezek után, hogy rohadtul zavar az elhanyagolt, ronda fogsora. Ha magáért nem teszi rendbe, akkor tegye meg a kedvedért! Ha nemet mond, akkor bizony lelépnék, mert egy ilyen igénytelen faszitól semmi jót nem várhat az ember hosszú távon!

2009. okt. 3. 21:53
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor tényleg csak annyit tudsz tenni, hogy amennyiben ennyire zavar (engem is zavarna), lépsz te. Megmondod neki, hogy amíg nem megy fogorvoshoz, addig tartsatok szünetet. Ha fontos vagy neki, el fog menni, ha pedig nem érsz neki ennyit, akkor kár aggódnod a fogai miatt.

Vagy esetleg megvárod, amíg a természet megoldja a problémát. Már biztos nem fogja sokáig tolerálni a szervezete a fogai állapotát, előbb-utóbb be fog neki durranni az egyik foga annyira, hogy kénytelen lesz fogorvoshoz menni.

Tud amúgy rendesen rágni? Pl. kemény dolgokat? Mert ha nem, akkor addig is kínálgasd mogyoróval, dióval, különböző magvakkal, nyers zöldségekkel, almával, pirítóssal, mogyorós csokival, és olyan ételeket főzz neki, amik nehezen rághatóak rossz fogakkal. Te viszont falatozz bármelyikből jőízűeket előtte.

2009. okt. 3. 22:39
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne hangsúlyozd, hogy mások kedvéért kellene megtennie. Csak mondd, hogy nem ártana megnézetnie a fogait.
2009. okt. 3. 22:40
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha a fogaira ennyire igénytelen, gondolom ez más téren is megmutatkozik. A helyedben és nemcsak, hogy kitérnék a puszijai elől, de még az asztalnál is távolabb ülnék tőle, mert feltételezem, hogy egy ilyen ápolatlan szájnak "szaga" is van, nemcsak esztétikai hiányosság. A "szinpadképes" megjelenés egy minimálisan elvárható dolog olyan embertől, aki közösségben él.
2009. okt. 3. 22:54
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem szép,ha valakinek rondák a fogai, de megkérdezhetem, hogy amikor összejöttetek, akkor nem zavart? Akkor gond nélkül adtál neki csókot? Nem tudom, hogy konkrétan mondtad-e neki, hogy menjen el fogorvoshoz, mert zavarnak a fogai vagy csak célozgattál? Ha célozgattál, akkor mondd ki kerek perec. Két dolog lehetséges: vagy elmegy és minden ok, vagy nem megy el. Te pedig vagy beletörődsz ebbe vagy elhagyod.
2009. okt. 4. 09:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!