Mit tegyek, hogy eszrevegye, hogy zavar az elhanyagolt fogsora?
Fel eve egyutt vagyunk,de mostmar kimondottan zavar az elhanyagolt fogsora,ugylehet max.15 ep foga van ,a tobbi vagy lyukas,vagy letorott vagy hianyzik.Raadasul nem is zavartassa magat,tarsasagban is gond nelkul vigyorog.Mar nem jon,hogy megcsokoljam sem ,de ha eloallnek azzal,hogy menjen fogaszatra,biztosan megsertodne.
Valami mas megoldas?
n/25
az én párom is ebben a cipőben van.én nem kerteltem,kerek perec megmondtam neki a véleményem!!!
HIÁBA...
azt mondta,hogy ő soha nem megy fogorvoshoz,mert nbem tudja elviselni,ha a szájában turkálnak.mondtam,ha nagyon csúf lesz elhagyom,erre azt válaszolta,hogy az sem érdekli...
ezek után gondolj azt amit akarsz!!
Én 2 évig nyaggattam a párom (elől nem volt 1 teljes, és egy fél foga), hogy menjen fogorvoshoz. Mindig azt mondta, nem. Elhagytam, azóta jár fogorvoshoz, hogy visszaszerezzen (de már késő bánat, eb gondolat)
Szerintem hagyd el. Ha valaki meglátja, hogy milyenek a fogai, téged is minősít ezzel, hogy te csókolózol vele, te iszol vele egy pohárból, ezt is szereted benne stb.
Hú hát nálunk is ez van. 2 éve vagyunk együtt, így ismertem meg, de nem szóltam neki, meg sem kérdeztem miért ilyenek a fogai. Most meg már nem is fogom felhozni a témát, mert ugye mint írtátok ezt az elején kellett volna.
Meg úgyse menne el fogorvoshoz ismerem és csak jól összevesznénk az egészen, hogy miért nem felel meg így nekem a külseje.
Ha beteg akkor sem megy el orvoshoz, mit várhatnék tőle...
Rendszeresen mossa,nem ott a gond,de lassacskan nem lesz ,amit...Anyagi gondjai nincsenek,az sem lehet kifogas.Mar parszor emlitettem,hogy en el kell menjek ellenorzesre,hatha eszreveszi magat,de csak annyit mondott,hogy neki is van egy jo fogorvos ismerose,de azt mar nem mondta,hogy el is megy hozza.nehez eset.
Elnezest a "zavartassa" szo leirasaert,tudom,hogy nem igy a helyes,de munkabol irtam,szunetben,nem sajat gepemrol.nagyon siettem.
Koszonom a hasznos valaszokat!
Egyszerűen mondd meg neki,úgy ahogy érzed,ne finomkodj!Ha szeret,változtatni fog.Nekem is voltak hasonló problémáim a barátommal,de szerencsére minden rendbe jött,és 4 éve együtt élünk.
Nekem így sikerült.
egyszerűen mondd meg!
Az én páromnak is elég problémás volt a fogsora.
Megbeszéltem vele, hogy ideje megcsináltatni. Azt mondta, nem tud annyiszor elszabadulni a munkábol, de azt válaszoltam, ez később se lesz jobb, csak a baj nagyobb. Bejelentettem a (kitűnő és ismerős) fogorvaoshaoz, akivel előre megbeszéltem, hogy a párom szégyell elmenni, mert elhanyagolta. Megbeszéltük, hogy nem szidja le. Még a zenére is figyelt, hogy neki tetszőt tegyen be!
Elment, megcsinálták, kifizette, és azt mondta, ha ő tudja, hogy ez ilyen (Jó :) már rég elment volna, nagyon rossz lménye volt ifjú korában, s azóta férfi léttére rettegett, s ahelyzet csak romlott. Most örül, hogy megvan, és sajnálja, h nem előbb.
Intelligens embernek is lehet ilyen "fóbiája", történetesen a fogászattól.
Mondd el neki, hogy további bajokat okozhat, a gyomorfekélytől a szívizomgyulladásig, bármit.
És hogy ez aggaszt téged. Fél év után már nyugodtan kérhetsz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!