Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most már meg csalom nem...

Most már meg csalom nem érdekel! Elítélsz?

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy a barátnőm 1 éve nem hajlandó velem lefeküdni!Az őrület határán vagyok!

Azt mondja nincs senkije és tényleg úgy is néz ki hogy nincs neki senki,nem beteg,nem szed gyógyszert,azt mondja szeret csak valamiért nem megy neki,nem tudja miért!

Az a helyzet hogy én is szeretm,de én így már nem bírom és vagy el megyek egy prostihoz vagy keresek valakit akivel szexelhetek,mert ez már nem normális!Mert már tényleg az örület határát súrolom....

2011. júl. 11. 21:09
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:42

Örülök hogy te ezt kamunak gondolod....

De sajnos ku@rvára nem az!!

2011. júl. 11. 21:46
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Először is nm lennék a helyedben, igaz kicsit hasonló a helyzet csak itt a fiú, aki nm egészséges és így nehéz is..de ez más ügy..nah szal tiszta az lenne, ha leülnétek beszélni, mer ez sem egészséges pláne nm 1 éve. El is ítéllek meg nm is.
2011. júl. 11. 21:55
 23/27 anonim ***** válasza:
82%
Minden elismerésem a a kérdezőnek ! .Azzért nem tudom ,hogy ilyen állapotot ki ,hogy viselne .Mert ugye kivülállonként sokan arra gondolnak ,hogy mennyire szemét lenne a srác ha megcsalná a barátnőjét de talán a másik fél viselkedése korrekt ,hogy fent tart egy ilyen kapcsolatot ! Magyarázatot nem ad tettére gondolom ,hogy a kedves kérdező már párszor megkérdezte az okát a dolognak .Szóval mielőtt itt sokan elitélünk vkit gondolkozunk el egy kicsit ,hogya másik féltől talán ez korrekt eljárás-e? Viszont én is azt írom kedves kérdező szakitsál a lánnyal .Mert ez minden csak nem normális kapcsolat.
2011. júl. 11. 22:02
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válaszom: nem vagyok a bírád, hogy elítéljelek.

Ha egy éve nem szexelt veled, de előtt igen, akkor az nem annak a jele, hogy traumatizált lenne (mert pl. a szexuális traumát elszenvedett lányok között akadnak olyanok, akik eleve elzárkóznak a szexualitás minden formájától), kivéve akkor, ha ez alatt az egy év alatt érte valami inzultus és veled szemben nem elég őszinte ahhoz, hogy ezt a tudomásodra hozza. Ha ez felmerül, akor mindenképpen ajánlatos volna egy komolyabb szakit megkeresnie - akár fontos neki a szex, akár nem.

ha nem ez van, akkor annak a jele, hogy valami baj van kettőtök között. Erre nem az a jó megoldás, hogy te megőrülsz vagy prostihoz mégy, vagy folyton magadat markolászod - jobb híján -, (már bocs!) hanem az, hogy először is leülsz magaddal, és átgondold, hogyan tovább.

Aztán leülsz a bartánőddel és megbeszéled vele, hogy mi ez az egész. Beszélgessetek!

Ha egymás között nem megy a beszélgetés, de a kapcsolat mindkettőtöknek fontos, akkor ott a párterapeuta, esetleg a szexuálterapeuta (az előbbi jobb lenne).

Ha végképp nincs közös megoldás, akkor a legjobb, ha szakítasz vele, és keresel olyan lányt, akivel jobban passzolsz - minden téren. Beleértve a szexet is.

2011. júl. 11. 22:17
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

aranyom, a kapcsolatod NEM MŰKÖDHET, ha nincs benne egyáltalán szex! illetve igen, de az nem párkapcsolat és főleg nem szerelem....

ha megcsalod, igen, én személy szerint elítélem a tetted... mert nem ez a megoldás! hagyd el a barátnőd, és mindketten keressetek magatokhoz valót! ez lenne a tisztességes...

2011. júl. 12. 07:25
 26/27 anonim ***** válasza:
Beszélgetés, párterápia. Ha nem megy, szakítanotok kell, nem akarsz/tudsz gondolom így leélni egy életet. Ha egyebekben jól megvagytok, mindenképpen megérne egy próbát, párterápia/ pszihológus hátha tud segíteni! Nem kérdeztél nála konkrétan rá, mi az ok? Arra mit mond?
2011. júl. 12. 11:11
 27/27 anonim ***** válasza:

Csernus szerint az ilyet PP-nek szokás nevezni. Akkor vagy férfi, ha tisztességesen leülsz a pároddal megbeszélni a dolgokat és nem menekülsz el a problémák elől. Ez olyan, mintha homokba dugnád a fejed, aztán majd csak lesz valami... Ha nem működik a szex, akkor más is kell, hogy legyen a háttérben.

Szerintem beszélgess a pároddal erről.

2011. júl. 12. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!