Most már meg csalom nem érdekel! Elítélsz?
A helyzet az hogy a barátnőm 1 éve nem hajlandó velem lefeküdni!Az őrület határán vagyok!
Azt mondja nincs senkije és tényleg úgy is néz ki hogy nincs neki senki,nem beteg,nem szed gyógyszert,azt mondja szeret csak valamiért nem megy neki,nem tudja miért!
Az a helyzet hogy én is szeretm,de én így már nem bírom és vagy el megyek egy prostihoz vagy keresek valakit akivel szexelhetek,mert ez már nem normális!Mert már tényleg az örület határát súrolom....
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:19
Volt szex és jó volt!Ez az hogy nem tinik vagyunk!
Jó volt a szex köztünk de egyik napról a másikra mintha kicserélték volna!orgazmusa is volt,szóval nem muszály szex volt neki azt tudom!
Amúgy 3 éve vagyunk együtt!
A kapcsolatotok nem működik, hisz mint te is kifejtetted, nincs szex, ami neked fontos. Ami pedig a kapcsolat része. Így akár hogy nézzük, a kapcsolatotok nem működik.
1: szakíts
2: mondd meg neki, hogy nem akarsz szakítani, de nem bírod, és keresel valaki mást is szexre
Legalább őszinte legyél már, ha már szerinted működik. Pedig nem. De akkor is legyél őszinte!
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:26
Kíváncsi lennék hogy te hogy bírnád...
Kérdező egy idióta vagy.
Egyrészt már feltettél egy ilyen kérdést, másrészt senki nem mondta, hogy bírd ki. Pont ez az. Nem kell ezt tovább tűrni. Zárd le a kapcsolatot és szerezz egy másik csajt. Kár, hogy nem bírod megérteni.
Ez nagyon durva.Szerintem is gerinctelen lenne megcsalni.Ülj le vele, mert ezt meg kell beszélni, ha 3 éve együtt vagytok, csak tudtok őszintén beszélni..
A szex, igenis az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és nem hiszem el, hogy a csajodnak nincs rá szüksége..ez kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!