Független, erős nő, aki megél párkapcsolat nélkül?
19 éves lány vagyok. Még nem volt párkapcsolatom. Pedig nagyon vágyom rá.
Sok fiúnak tetszettem és sok tetszett nekem is, de vmi ok miatt nem jött össze. Sokáig gondolkodtam, h mit ronthatok el, mi az amit rosszul teszek, de belefáradtam.
Eldöntöttem, h mindenkitől független, erős, magabiztos nő leszek. Tanulni fogok, mindent megteszek, h jó életem legyen, szeretnék külföldre költözni Londonba, szeretnék sikeres lenni. Mit gondoltok erről?
Másrészről nagy gondom a szex... Még szűz vagyok, de minden porcikámmal vágyom rá, és sajnos nem csak erre hanem az érintésekre, csókokra is. Ezt, h lehetn leküzdeni?
19/L
Én is a karriertől válrtam a boldogságot, de az egy idő után kevés, kell a férj, gyerek szép élet párban!
Így ne öregedj meg!
Lehetsz beteg Londonban, és akkor mi lesz ápolónőt fogadsz??? Ez az egész terv amerikai filmból vett maszlag, mese, az élet nem ilyen, vannak buktatók, ahonnan egyedül nem lehet felállni! D-gni meg kell mert korán köszönt rád a menopauza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!