Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érintett, amikor...

Hogyan érintett, amikor mástól tudtad meg, hogy a szüleid örökbe fogadtak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 07:49
 1/7 anonim ***** válasza:
57%
Téged hogyan érintett? Ez azért nem mindennapos eset, nem mindenkivel fordul elő.
2009. márc. 31. 08:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó,hanem a családban fordult elő, sajnos! Én mindíg mondtam a szülőknek,hogy nekik kellene elmondani, mert vannak "kedves" rokonok is! A gyerek a mai napig nem bocsájtotta meg. (Ez fél éve történt)Megromlott a kapcsolatuk, hazugnak tartja a szüleit, pedig szeretetben nevelték.Nem tudom,hogy hogyan segíthetnék a szülőknek, vagy neki kellene?
2009. márc. 31. 08:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

En csecsemokorukban fogadtam orokbe az ikerlanyaimat. Mar egesz pici korban "tudtak" (persze meg nem fogtak fel), hogy orokbe fogadtuk oket. Meg csak olyan szinten ertik (5 evesek), hogy nem az en hasambol jottek ki, hanem egy masik neniebol, de en vagyok a az anyukajuk. Ez igy egeszseges.

Az ismerosod reszben jogosan haborodik fel, hogy nem mondtak el neki. Nem tudom mennyi idos, de azert talan megis at kene gondolnia a dolgot. Ha nem fogadjak orokbe, ki tudja, milyen helyre kerul? Igy a neveloszuleinek koszonheti, hogy felnott, hogy tanulhatott (igazabol nem tudom a reszleteket, de igy kepzelem). Szerintem vele beszelj, de csak akkor, ha kozeli a a kapcsolatotok.

2009. márc. 31. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk is volt hasonlo, a tesommal csak az egyik szulonk kozos,amikor a szuleink talakoztak a tesom 1 eves volt, o most 27 eves, par eve tudta meg egy ellensegetol, de ennek ellenere nem valtozott semmi. O azt vallja,h neki azok a szulei, akik felneveltek, gondoskodtak rola es ugyanugy elunk, mint addig!

Nem ertem,h miert igy elik meg az orokbefogadast az emberek, miert nem halasak,h valaki sajatjakent nevelte, gondozta es inkabb azokat akarjak felkeresni,aki `eldobta` oket...

2009. márc. 31. 10:59
 5/7 A kérdező kommentje:
17 éves fiú. Tudom,hogy nagyon szereti a szüleit, mert nagyon szépen élő család. Ebben a korban még érzékenyek a fiatalok, és csak azért haragszik,mert nem Ők mondták el, meg azért, mert akkor most meg kellene keresnie az igazi szüleit és ettől fél.
2009. márc. 31. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazan ertem,h miert kene felkeresnie a szuleit??? Ha ok akartak volna vele talakozni,akkor felkerestek volna. Szerintem jobb az ilyet nem bolygatni!
2009. márc. 31. 11:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Én is ezen "dolgozom"
2009. márc. 31. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!