Barátok, iskola/munkatársak, családtagok. Kik ismerted félre? Milyen félreértés volt az, ami rosszul érintett, s hogyan kezelted?
"Kik ismerted félre?"
Ez mit is akar jelenteni? :)
Szerintem "Ki ismert félre (téged)?" vagy "Kit ismertél félre?"
Voltak páran. Ma már nem mindegyikükre haragszom. Engem meg félreismerni nem igazán lehet, mert nem szokásom megjátszani magam.
Egyik rokona a páromnak egy lagziban megdicsért, hogy milyen szép nagylány lettem, egyre szebb:D (azt hitte a párom húga vagyok, aki amúgy 7 évvel kisebb nálam...:-S)
Aztán hallottam, hogy mind súgnak össze a nénikék a hátunk mögött, hogy milyen aranyos testvérkék vagyunk:)) mondtam a páromnak, hogy csókoljon már meg :))))))) na azt a pillanatot sosem hagynám ki, mikor megcsókolt a nénikéknek leszakadt az álluk...nagy volt:D
Egyik közös barátunk (a párom unokatestvére) 2 év barátság után jött rá, hogy (akkor) nem 16 éves vagyok hanem 19 :))
Egy kislány az úton egyszer azt kérdezte az anyukájától mikor szembe jött velünk, hogy "anyuuu, ők ikrek?" (ez volt az a pont, ahol a párom hajat vágatott:D)
2o-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!