Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érintett ilyen rosszul?...

Miért érintett ilyen rosszul? Többi lent

Figyelt kérdés
Bizonyára mindenki emlékszik még az első szerelmére.Az én első szerelmem nagyon nagy szerelem volt,amolyan filmekbe illő.Soha nem fogom elfelejteni.De gondolom az első szerelmét senki nem felejti el.Persze azóta eltelt tizenöt év,mindenki járja a saját útját.Ma viszont egész véletlenül meghallottam,hogy nősülni készül..Úgy éreztem megnyílik alattam a föld,remegett a lábam,könnybelábadt a szemem.Amint hazaértem zokogni kezdtem.Tehát nagyon rosszul érintett a dolog de nem értem,hogy miért.Nehogy félreértsetek nem írigylem a boldogságát.Sőt örülök neki,hogy boldog!!
2011. ápr. 27. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
talán a szíved mélyén még kötődtél hozzá..
2011. ápr. 27. 19:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát még ha nem gondolod úgy hogy szereted azért ott a "szíved mélyén" még igen.Én is voltam így de természetesen nem a nagy szerelmemmel.Hanem egy srác ide járt suliba de Somogy megyében lakott.Majd sokáig nem beszéltünk és mondta h jövő hónaptól nem fog már ide járni.Tisztára bőgtem pedig már kiszerettem belőle.Én sem tudtam hogy miért van ez.De rájöttem :)
2011. ápr. 27. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért, mert te még nem találtad meg az igazit. Ha ez az első szerelem 15 éve volt, akkor most már 30 körül lehetsz, és ilynkor már minden nőt kicsit rosszul érint, ha szeretne boldog feleség lenni, de valamiért még mindig nem jött össze. Bár magadról nem sokat írtál, de látatlanban is úgy gondolom, nagyon hiányozhat valami az életedből, különben nem reagálnál így. Hisz 15 év nagy idő, egykori szerelmed valószínűleg már rég nem az a fiú, akit annak idején ismertél. Vagyis a feltámadt érzelmeid aligha neki szólnak, inkább nálad belül lehet valami.

Ha elfogadod a tanácsomat, lépj túl rajta, nézz körül, lehet, hogy a te igazi párod már ott áll az ajtóban! Előbb-utóbb megtalálod, és akkor már nem is fogod érteni, miért csináltál ebből a dologból olyan nagy ügyet.

Sok szerencsét, és föl a fejjel!

32N (fiatalon elvált)

2011. ápr. 27. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!