Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nyári rosszullétek? Mikor...

Nyári rosszullétek? Mikor néhány hete bejött az a nagyon meleg néhány napra, akkor nagyon rosszul érintett.

Figyelt kérdés

Fájt a fejem kicsit néha és úgy éreztem, mintha hajnal 4-től kapáltam volna a tűző napon, aztán meg valami jó kiadós kőműves munkát végeztem volna este 11-ig. Nem tudtam figyelni semmire a munkahelyemen, az járt a fejembe, hogy bárcsak pihenhetnék kicsit. Amint lehűlt az idő nem volt bajom már.

Nekem nem nagyon voltak ilyenek nyáron és azt szeretném tudni, hogy ha megkezdődik a nagy meleg, akkor ez csak az elején van vagy pedig egész nyáron ez lesz?

2009. jún. 13. 21:52
 1/1 anonim ***** válasza:
Hasonló tapasztalat... miért van az, hogy nyáron hajlamosabbak vagyunk a rosszullétekre, nem tudjuk; bizonyos pillanatban, hogy hol vagyunk, milyen a környezet, és megsérültünk, szédülök folyamatosan gyaloglás közben.
júl. 31. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!