Kapcsolatunk nejemmel nagyon jó volt, de gyermekünk születése után változtunk. Két éves a pici, és költöztek. én januárban rádöbbentem sok mindenre, így nagyon rosszul érintett, hogy Ő már nem akar tenni semmit a kapcsolatért. Mi a visszaút? Van?
Kevés az információ,amit adsz.Így csak általánosságban tudom elmondeni a véleményemet.
Egy kapcsolat fenntartásához,megromlásához,rendbehozásához mindig két ember kell.Azt írod,hogy mindketten változtatok a baba születése után,és amióta elmentek ,te sok mindenre rádöbbentél,vagyis te beláttad,hogy miben hibáztál.
Beszélj a feleségeddel.Értesd meg vele,hogy a kisgyereketek érdeke,hogy együtt neveljétek fel,családban nőjön fel.Mondd el,hogy te miben akarsz,tudsz változni ennek érdekében és mit vársz el tőle is.Akkor lehet esélyetek rendbehozni a dolgokat.Deakkor kevés az esélyetek,ha azért költözött el,mert te agresszív voltál,ittál,drogoztál,megcsaltad stb,mert nehezen fogja elhinni,hogy képes vagy megváltozni.De akkor is kevés az esélyed,ha a feleséged is olyan tipusú anya,mint ma sokan,hogy a gyerek az életének egyetlen értelme..Ha ilyen,akkor nem fog változni.
Kívánom a kicsi érdekében,hogy jól alakuljanak a dolgaitok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!