Miért hízlalnak engem a szüleim? Miért nem fogadják el, hogy én csinos vagyok? 18/L ( 165 cm,48 kg)
Lehet h furán hangzik elsőre, de az egész családomban minden nő túlsúlyos, ami főleg szülés utánról maradt rájuk. De senki sem erőltetné meg magát, senki nem kezdett fogyókúrába, a mozgást pedig hülyeségnek tartják és nincs akaraterejük. Nagyon régimódiak és konzervatívak: azt hiszik, hogy a nőnek csak a házimunka és a sötés-főzés a feladata, és aki már boldog és elégedett attól, hogy asszonyi kötelességeit elvégezte, neki már nem kell csinosnak lennie.
OK, gondolják így. De mi a baj azzal, ha én már "modern nő" vagyok? Miért baj az, ha odafigyelek arra, mit eszem, tornázom, biciklizem, hetente 2x kézizem a barátnőkkel? Nem bírják elfogadni h én csinos vagyok. Mindig azt modnják, hogy majd úgy is "elasszonyosodsz". Úristen, inkább meghalok, minthogy olyan kövér legyek, mint ők! És nem lehetetlen, mert vannak oylan idős nők, akik csinosak!
És nem egy kis nyávogós elkémnyesztetett liba vagyok, hanem nekem tényleg van akaraterőm, kitartásom, és szeretek sportolni; ezek bennük nincsenek meg.
Légyszi', nyugtassatok meg!
Egyetértek a kérdezővel! Sose hagyd magad, és becsülöm a kitartásod! Elképesztő! Ha mindenki ilyen lenne a világban, rengeteg betegséget el lehetne kerülni. És szerintem is inkább legyen egy ember vékony, mint kövér! Ja és azt mondják, hogy kétféle nő létezik:
1. aki odafigyel magára és csinos
2. aki "lazább", és egy tehén
Van, akinek ez jön be, van, akinek az. Egy biztos: Légy az, amelyikben jobban érzed magad! Ez a lényeg! Ha ellustulsz, kövér leszel, de ha lesz kitartásod és igényes maradsz, akkor sosem leszel kövér! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!