Miért hízlalnak engem a szüleim? Miért nem fogadják el, hogy én csinos vagyok? 18/L ( 165 cm,48 kg)
Lehet h furán hangzik elsőre, de az egész családomban minden nő túlsúlyos, ami főleg szülés utánról maradt rájuk. De senki sem erőltetné meg magát, senki nem kezdett fogyókúrába, a mozgást pedig hülyeségnek tartják és nincs akaraterejük. Nagyon régimódiak és konzervatívak: azt hiszik, hogy a nőnek csak a házimunka és a sötés-főzés a feladata, és aki már boldog és elégedett attól, hogy asszonyi kötelességeit elvégezte, neki már nem kell csinosnak lennie.
OK, gondolják így. De mi a baj azzal, ha én már "modern nő" vagyok? Miért baj az, ha odafigyelek arra, mit eszem, tornázom, biciklizem, hetente 2x kézizem a barátnőkkel? Nem bírják elfogadni h én csinos vagyok. Mindig azt modnják, hogy majd úgy is "elasszonyosodsz". Úristen, inkább meghalok, minthogy olyan kövér legyek, mint ők! És nem lehetetlen, mert vannak oylan idős nők, akik csinosak!
És nem egy kis nyávogós elkémnyesztetett liba vagyok, hanem nekem tényleg van akaraterőm, kitartásom, és szeretek sportolni; ezek bennük nincsenek meg.
Légyszi', nyugtassatok meg!
"Nagyon régimódiak és konzervatívak: azt hiszik, hogy a nőnek csak a házimunka és a sötés-főzés a feladata, és aki már boldog és elégedett attól, hogy asszonyi kötelességeit elvégezte, neki már nem kell csinosnak lennie. "
Na tudod, ha majd saját háztartásod lesz, akkor majd nem fogsz ilyen hülyeségeket mondani! Egész nap lótsz-futsz, sütsz, főzöl, takarítasz, rohansz a boltba, pátyolgatod a gyerkőcöt, vigyázol rá, hogy ne essen hasonló őrületbe mint te, (és mindezek mellett, még dolgozol is) és ezek után még a sportra is lesz energiád???
Megnézem, mennyi "akaraterőd és kitartásod" lesz, majd ha lesz gyereked, családod, ha nem dugnak a seg.ed alá mindent, ha esténként úgy zuhansz az ágyba stb...
próbáld elfogadni hogy Ők más világba nőttek fel, valószínűleg csak óvni akarnak
de a kitartáshoz gratulálok! csak igy tovább a sport nem árt :) és vékonynak lenni még mindig jobb mint túlsúlyosnak, sok betegség elkerül:)
engem is sokszor piszkáltak hogy milyen vékony vagyok, meg biztos anorexiás, erre csak annyit mondtam :
1. genetika
2. nem vagyok lusta megemelni a seggem, mint te és sportolok :)
itt inkább az irigység dukált :)
Egyetértek veled!
Én egy 10 hónapos baba mellett vagyok 168 cm-hez 49 kg.... én sem mozgom, háztartást vezetek, de nem eszem egész nap.
Ennyi.
23/N
én 168/48 vagyok már vagy tíz éve és nem vagyok vézna egyáltalán... nem tudom hova tenném magamon azt a plusz 5-7 kilót ami egyesek szerint ideális, de nekem nem kéne...
(eszem rendesen, zsírosat is, édeset is, sokat.)
28N
Majd kiderül,mi lesz veled, 1-2 gyerek után,ugyan így fogsz-e kinézni:-) Mindenesetre sok kitartást hozzá.
Arról meg,hogy aki kövér,ne egyen annyit,sportoljon,stb..Erősen alkati dolog is ez. Én ugyan kövér nem vagyok,de elég erős a testfelépítésem.Viszont ha meggebedek se tudok ebből fogyni. Ilyen a felépítésem. Nem eszek sokat,se zsírtól csöpögő dolgokat,ráadásul rengeteget mozgok. Futok,biciklizek, túrázok, egy időben lovagoltam,stb. Sokszor végzek fizikai munkát, kapálás,hasonlók.Többet nem tudok mozogni,kevesebbet nem tudok enni. És nem egyedül vagyok ezzel így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!