Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik férfit választanátok...

Melyik férfit választanátok (férjül esetleg)?

Figyelt kérdés

Természetesen nem két férfi kérte meg a kezem és most kell válasszak, hanem a múltamból emeltem ki a két legfontosabb embert és kíváncsi vagyok, hogy ti melyiket választanátok hosszú kapcsolatra/házasságra.

1. Komoly, magas végzettségű férfi, aki szerelmes a nőbe. Nagyon hasonló az érdeklődési kör. Nagyon rendes, előzékeny, lovagias,kedves, odaadó férfi, akivel harmónikus kapcsolat/házasság lenne. A gond az, hogy a nő nem szerelmes belé, külsőleg sem vonzódik egyértelműen hozzá, szeretni viszont tudná, és bizonyosan jó házasság lenne, csendes szeretetben leélve, DE szikra nélkül.

2. Kedves, rendes férfi, akivel kölcsönös a szerelem, megvan a szikra, viszont az érdeklődési kör csak részben egyezik abból az okból kifolyólag, hogy nagy végzettségbeli különbség van közöttük. (nem adódnak gondok emiatt). A nő viszont szerelmes, ahogy a férfi is, megvan a vonzalom is, a szeretet is és szintén harmónikus házasság lenne belőle.

A két férfi szinte azonos jellemzőkkel bír a nőkkel való viselkedés terén, kivéve, hogy az első lovagiasabb.

Ti melyiket választanátok?

2011. júl. 10. 15:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
én a 2.at választanám:)
2011. júl. 11. 10:05
 22/24 anonim ***** válasza:
A legideálisabb talán egy harmadik lenne....nem szoktak jól elsülni azok a házasságok(sem) ahol a nőnek van magasabb végzettsége. Melyiknek milyen gyermekkora volt,és milyen a viszonya az anyjával?
2011. júl. 11. 10:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Én meg pont azt olvastam egy közvélemény kutatás szerint, h azok a kapcsolatok a legtartósabbak, ahol a nő diplomás, a férfi érettségi v szakmunkás, és a férfi legalább 5 évvel idősebb!

A leghátrányosabb: ha a nő aluliskolázott és idősebb a férfinél.

2011. júl. 11. 11:00
 24/24 anonim ***** válasza:
Amúgy a 2. választanám, de inkább az első jönne be szikrával:) Akkor legalább a komplexusok nem ülnének kia kapcsolatra.
2011. júl. 11. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!