Melyik férfit választanátok (férjül esetleg)?
Természetesen nem két férfi kérte meg a kezem és most kell válasszak, hanem a múltamból emeltem ki a két legfontosabb embert és kíváncsi vagyok, hogy ti melyiket választanátok hosszú kapcsolatra/házasságra.
1. Komoly, magas végzettségű férfi, aki szerelmes a nőbe. Nagyon hasonló az érdeklődési kör. Nagyon rendes, előzékeny, lovagias,kedves, odaadó férfi, akivel harmónikus kapcsolat/házasság lenne. A gond az, hogy a nő nem szerelmes belé, külsőleg sem vonzódik egyértelműen hozzá, szeretni viszont tudná, és bizonyosan jó házasság lenne, csendes szeretetben leélve, DE szikra nélkül.
2. Kedves, rendes férfi, akivel kölcsönös a szerelem, megvan a szikra, viszont az érdeklődési kör csak részben egyezik abból az okból kifolyólag, hogy nagy végzettségbeli különbség van közöttük. (nem adódnak gondok emiatt). A nő viszont szerelmes, ahogy a férfi is, megvan a vonzalom is, a szeretet is és szintén harmónikus házasság lenne belőle.
A két férfi szinte azonos jellemzőkkel bír a nőkkel való viselkedés terén, kivéve, hogy az első lovagiasabb.
Ti melyiket választanátok?
A kérdés kiírásának időpontja: ma 15:41
Egyértelmű hogy a 2.!
Az elsővel csak a végzettsége miatt lennél vele együtt!
Viszont a 2 a te hatásodra akár tovább is tanulhatna!!
Mindenképpen 2.,nehogy már egy papír döntse el könyörgöm!?
Egyiket sem. Az első egyértelmű, hisz nem vagyok belé szerelmes.
A másodikban nagyon szépen leírtad, hogy harmonikus házasság lenne belőle, de azt nem tudhatod előre, nyilván mindenki úgy áll hozzá az elején, aztán nézd meg a válások számát...tudom, hogy van ellenpélda, de mégis azt gondolom, hogy a magas végzettségbeli különbségekből konfliktusok adódhatnak. Nálam ez fontos szempont, ahogy a szerelem is.
de mégis azt gondolom, hogy a magas végzettségbeli különbségekből konfliktusok adódhatnak.
Ez egy hülyeség!Nyilván való egy kőműves és egy dr nő között nem nagyon alakul ki kapcsolat!
De ha mondjuk a férfinek van egy érettségi a kezében meg egy jó szakma esetleg,akkor miért ne?Ha a férfi nagyon akar egy főiskolára be iratkozhat,sok olyan kapcsolatot ismerek ahol a másik ösztönzésére csinálta meg a másik ember a fősóiskolát egyetemet vagy érettségit.Mai napig boldogok!Sok ilyet ismerek!!
az 1.-t, mert a sok csalódás miatt képtelen vok szerelemmel szeretni bárkit, így a 2. eset létre sem jöhetne. :(
20/L
Második vagyok
Voltam olyan kapcsolatban, ahol még szóba sem jött a házasság, de ez már gondot okozott. Hogy én egész nap csak az irodában ülök, nekem titkárnőm van, vezető beosztásban vagyok, akkor nekem már olyan könnyű, ő persze napi 12 órát robotol. Bocs, mindenki olyan pályát választ, amilyet akar.
Nálam ez nem fér bele, szerintem fontos, hogy az igények egyformák legyenek, ráadásul ez később a gyereknevelésben is gondot okozhat. Lehet mondani, hogy az csak egy papír, de olyan papír, ami problémát okozhat, ahol csak egy van.
Örülök, hogy te ismersz ellenpéldát, én is ismerek, ezt írtam is, ettől függetlenül még így gondolom.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:56
Igen mert te abba a kategóriába tartozol és ezt nem leszólásként mondom,aki el van szállva attól mert egy diplomája van!Akkor mi van??Lehet hogy egy olyan ember akinek egy érettségije vagy egy jó szakmája milliószor jobban keres mint te és sokkal boldogabb és szabadabb ember,mint amíg te az irodádban bámulod egész nap a monitort és osztogatod a parancsokat!
Ez most nem konkrétan neked szólt,de sok ilyen kis majmot ismerek aki isten császárnak érzi magát mert van egy diplomája!Aztán közbe keres kemény 90 ezer ft-ot a diplomájával és erre veri a nyálát!
Nekem is van diplomám,de marhára nem érdekel,inkább el mentem szakácsként dolgozni mint hogy egész nap bent üljek az irodában mint valami hülye gyerek.Nem mellesleg 4-szer annyit keresek!Aki ez alapján dönt az egy idiota....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!