Melyik férfit választanátok (férjül esetleg)?
Természetesen nem két férfi kérte meg a kezem és most kell válasszak, hanem a múltamból emeltem ki a két legfontosabb embert és kíváncsi vagyok, hogy ti melyiket választanátok hosszú kapcsolatra/házasságra.
1. Komoly, magas végzettségű férfi, aki szerelmes a nőbe. Nagyon hasonló az érdeklődési kör. Nagyon rendes, előzékeny, lovagias,kedves, odaadó férfi, akivel harmónikus kapcsolat/házasság lenne. A gond az, hogy a nő nem szerelmes belé, külsőleg sem vonzódik egyértelműen hozzá, szeretni viszont tudná, és bizonyosan jó házasság lenne, csendes szeretetben leélve, DE szikra nélkül.
2. Kedves, rendes férfi, akivel kölcsönös a szerelem, megvan a szikra, viszont az érdeklődési kör csak részben egyezik abból az okból kifolyólag, hogy nagy végzettségbeli különbség van közöttük. (nem adódnak gondok emiatt). A nő viszont szerelmes, ahogy a férfi is, megvan a vonzalom is, a szeretet is és szintén harmónikus házasság lenne belőle.
A két férfi szinte azonos jellemzőkkel bír a nőkkel való viselkedés terén, kivéve, hogy az első lovagiasabb.
Ti melyiket választanátok?
én most hasonló helyzetben vagyok.
akit választottam, az leginkább az elsőre hasonlít. jó végzettség, szorgalom, talpraesett, szeret engem.
én is szeretem, de már nincs meg az a nagy szerelem. nem baj, már nem bánkódok, mert tudom, h minden szerelem elmúlik egyszer. aki ennek az ellenkezőjét állítja, az nagyon naiv.
ennyi erővel 2-3 évente váltogathatnám a barátaimat, aztán 40 évesen ott állnék, és se gyerekem, se normális családi életem, se párom nem lenne. inkább bennemaradok abban, amiben vagyok. semmi komolyabb problémánk nincs, csupán annyi, h nem szerelmes vagyok belé, hanem szimplán szeretem.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:08
Miért ne működhetne??
Én szakácsként ausztriába annyit keresek mint itthon egy fő orvos!Itt nem a pénzel van baj,hanem kérlek szépen azzal hogy sok diplomás felsőbb rendű lénynek érzi magát!Többek közt te is!Mert neked le alacsonyító lenne együtt lenned egy szakáccsal vagy egy pincérrel még ha 400 ezret keres akkor is....itt erről van szó és nem másról!
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:27
Jaj nem kell ez a duma!:)
Tudom mert nekem is van diplomám és amikor nem tartottam a sok hülyével,engem is ki közösítettek!Az iskolát elvégeztem,de megfogadtam hogy degenerált azt hiszik magukról hogy zsenikkel nem akarok egy levegőt szívni!Inkább dolgozom együtt "egyszerűbb" emberekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!