Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomnak jó, szülinapi...

A barátomnak jó, szülinapi ajándék?

Figyelt kérdés

sziasztok.

a barátomnak nem sokárra lesz a szülinapja...

és úgy gondoltam nem csak egy maradandó dolgot de élményt is szeretnék adni.

azt gondoltam hogy evszek két mozi jegyet persze, az utazást is én álnám.

sütnék neki a kedvenc tortáját.

és a mozi után meglepibe kajálnánk a mekibe...úgyhogy én választom (tudom mik a kEdvencei :D)

na vélemény? :)

2011. júl. 10. 10:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez a borítékos dolog jó:-)) izgalmas, és kíváncsivá teszi majd az ünnepeltet. Szerintem nagyon jól megtervezted fejben ezt a napot, kívánom, hogy minden úgy "működjön", ahogy szeretnéd. Ha lesznek is technikai bakik, a szeretetedet, törődésedet, és figyelmedet érezni fogja. Ennél több, és jobb ajándék pedig nincs.-))))
2011. júl. 12. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocsi, elfelejtettem a ruha, és haj kérdést. Nekem az az érzésem, hogy a barátod olyan hajjal, és ruhában szeret téged, amilyen éppen rajtad van. Majd megtanulod, milyen fontos, és nagyon jó dolog ez. Szerintem öltözz úgy erre az alkalomra, ahogyan magadat látod szépnek. Ez magabiztossá tesz, hiszen te "vezényled" majd az estét. Haj? Frissen mosott, jóillatú legyen, hogy öröm legyen hozzá, belebújni..:-))
2011. júl. 12. 22:20
 13/14 A kérdező kommentje:

nagyon széppen köszönöm a válaszokat.

minden nagyon nagyon jól sikerült,ahogy leírtam.

nagyon jó volt <3 :)

2011. júl. 13. 18:50
 14/14 anonim válasza:
Iget
2022. okt. 11. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!