Szerintetek ez milyen ajándék lenne a barátomnak?
Barátom 17 éves lesz decemberbe, karácsony utáni napon. Úgy gondoltam egybe adom neki az ajándékot oda.
Vennék neki egy doboz cigit( a kedvencét), egy plüssöt a kedvenc meséjéből, és egy karkötőre gondoltam amire vennék kettétörhető szív medált. Szerintetek? Vagy így túl gyerekes lenne? Vagy aki tud jó ajándék ötletet leírhatja :) Köszi!
Ezek mind használhatatlan dolgok.
Cigit nem illik ajándékba venni. A plüss oké, kedves ajándék, kiegészítésképpen.
Vehetnél neki valami könyvet mondjuk, vagy cd-t, amit szeret.
cigit ne, kettétört szív félreérthető, plüss ok
esetleg egy jó pasis ing:)(már ha hord ilyet, ma a legtöbb fiatal gyerek még színes pólókban rohangászik:S)
cigi nem jó ötlet, a plüssöt a fiúk annyira nem szeretik, maximum egy kis méretűt, a kettétört szívet sem hiszem hogy hordaná.
én könyvet, és ruhát veszek. de kapott már tőlem órát. közös képet szép keretben..DVDt
gondolkoztam karórán, de van neki ráadásul nem olcsó fajta, ed hardy pólót is keresgettem már neki de sajnos annyi pénzem nincs hogy azt megvegyem.
amúgy a kettétörhető szív medál mért hoz szerencsétlenséget? erről még nem hallottam.. annyit tudtam róla h szerelmet jelképezi, hogy egyik fele nála van másik nálam. De köszönöm szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!