Jó, de ha a Mekiben kajáltok, abban nincs meglepetés..mert ugye látja hogy ott vagytok, azt meg sejti hogy a kedvencét veszed neki.
Hány évesek vagytok?
Miért nem mentek inkább piknikezni? :)
2011. júl. 10. 11:06
2/14 anonim válasza:
Aranyos, és szerintem nagyon jó ötlet.:-))) Főleg azért, mert nem csak valami "dolog" az ajándék, hanem az, hogy igazán örömet szerezz neki olyasmivel, amit ő is szeret.
2011. júl. 10. 11:06
3/14 A kérdező kommentje:
15 vagyunk :)
2011. júl. 10. 11:09
4/14 anonim válasza:
Jó ez nagyon jó végre valami egyedi ötlet nem párnára ragasztott közös fényképek meg ilyesmi
F
2011. júl. 10. 11:36
5/14 anonim válasza:
Az én barátomnak is most lesz a szülinapja, és pont kapóra jön, mert az egyik filmnek pont akkor lesz a premierje, amikor a szülinapja, úgyhogy rendeltem jegyeket a moziba. :) Utána meg lesz számára egy meglepetésem, ugyanis szeret írogatni, de még sose mutatta meg "komolyabb" szakembernek, és elintéztem neki, hogy az egyik kiadónál átolvassák az eddigi "munkáit". Szóval remélem, lesz nagy öröm. :D 22/L
2011. júl. 10. 12:06
6/14 anonim válasza:
deéééédesek vagytok, nálunk ez "mindennapi" program, ha ti ilyet ritkán csináltok, akkor nagyon jó ajándék :-)
2011. júl. 10. 12:37
7/14 anonim válasza:
Nálunk ritka az ilyesmi, ugyanis általában sosincs pénzem meghívni sehova se és sajnos neki sem olyanok a körülményei, hogy megengedjen ilyesmit magának. Nálunk a mozi évente 1x belefér... :) Lehoznám neki a csillagokat is az égről, ha tehetném. :) 22/L
2011. júl. 10. 12:41
8/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
és tudnátok valami tippeket adni
ruha,haj ügybe...
amugy ugy elsz hogy odamegyek hozzá a tortával,
aztán viszek egy boritékot amire rá lesz írva boldog szülinapot.
és rajta lesz hogy csak gyere velem.
elmegyünk a moziba
aztán mekizünk...
lesz még egy ilyen boritékos aztán mozi...:)
2011. júl. 11. 23:19
9/14 anonim válasza:
Hát moziba meg Mekibe egyébként is eltudtok menni..Én pl.: minden héten megyek Mekibe de ha akarnék minden nap is mehetnék, ahogy moziba is..Miért nem mentek Aquaparkba vagy a vidámparkba..még is csak van egy kis különbség..mondjuk én már mindkettőt unom xdd
2011. júl. 12. 10:31
10/14 anonim válasza:
menjetek el kirándulni ahol sok dolog van mert le tudjátok magatokat fényképezni és vagyél neki egy fotó albumot és máris kész az elég jó ajándék!!!(de közösen rakjátok bele a fotókat és akk tudtok nevetni)és boldog szülinapot neki!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!