Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomnak (17/F) jó ajándék...

Barátomnak (17/F) jó ajándék lenne karácsonyra egy kiskutya?

Figyelt kérdés
Nem régen pusztult el a kutyusa, nagyon sajnálta, és nagyon szereti a kutyusokat...2 hónapja leszünk együtt karácsonykor.
2009. dec. 6. 16:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kedves ötlet, de élesbe, meglepiként ne. Max egy fotót kapjon a kutyusról, hogy ha tetszik, akkor az az övé lesz "tőlem-neked":)Ha nem akarja, akkor legyen kéznél az alternatív ajándék, ami -ha mégis tetszik a kutyus- jó lesz egy másik alkalomra.
2009. dec. 6. 17:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy kutya felelősség. Én nem örülnék Neki, ha egyeztetés, megbeszélés nélkül beállítanának egy kutyussal. Nem rossz ajándék, de szerintem beszéld meg Vele mindenképp.
2009. dec. 6. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

Hu, ez super ajandek lenne neki! Viszont az nem mindegy, hogy milyen lesz a kutyus. Annak mindenkepp szimatolj utana, hogy milyen fajta lenne nekik a legjobb.

Kinti vagy benti, nagytestu vagy kicsi, him vagy nosteny kutyus, szoval fontos midnegyik tenyezo!

2009. dec. 6. 17:03
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Azt hiszem úgy cselekszek ahogy te mondtad:)

Várok még válaszokat másoktól is.

2009. dec. 6. 17:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Persze, úgy gondoltam, hogy kifaggatom őket. Vagyis a szüleit...csak ő nem tudna róla:)
2009. dec. 6. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A szuleitol kerdezd meg elott, hogy lehet-e. De kerd meg oket a titoktartasra!!!

Mert ha a szulokkel lakik meg a baratod, akkor nemcsak a baratod dont egy kutya sorsarol.

2009. dec. 6. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
én 2 hónap után ezt még korainak érezném... de ezt így messziről mondom, mert nem ismerem a barátodat, a kapcsolatotokat. meg ott van, hogy vajon elgyászolta e már a kutyusát? mert lehet, hogy még nagyon szomorú és most még nem akar másik kutyát
2009. dec. 6. 17:05
 8/9 anonim ***** válasza:

Az ajándék kutyák nem jól szoktak elsülni. A kutya felelősség 10-15 évre. Még én is sokáig gondolkodom melyik állatot válasszam, ismerkedem. Ha választottál és nem sikerült, akkor ezt nem lehet visszacsinálni, gondolg bele, 27-32 éves koráig vele lesz a kutya.

Nem tudom mennyire ismered a kutyákat, mennyire tudnál hozzá illő vérmésékletű állatot választani.

Inkább rajzolj egy ajándékutalványt, és válasszon ő kutyát. Az a biztos.

2009. dec. 6. 17:07
 9/9 A kérdező kommentje:

Már emlegette, hogy milyen kutyust szeretne, így szerintem már elgyászolta..

Nagy felelősség, ez tény, de abból kiindulva, hogy majdnem egyformák vagyunk úgy gondolkodásra, felfogásra és érzelmi téren is, és én nagyon megörülnék neki, szerintem ő is:)

2009. dec. 6. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!