Barátomnak (17/F) jó ajándék lenne karácsonyra egy kiskutya?
Hu, ez super ajandek lenne neki! Viszont az nem mindegy, hogy milyen lesz a kutyus. Annak mindenkepp szimatolj utana, hogy milyen fajta lenne nekik a legjobb.
Kinti vagy benti, nagytestu vagy kicsi, him vagy nosteny kutyus, szoval fontos midnegyik tenyezo!
Köszi a gyors választ!
Azt hiszem úgy cselekszek ahogy te mondtad:)
Várok még válaszokat másoktól is.
A szuleitol kerdezd meg elott, hogy lehet-e. De kerd meg oket a titoktartasra!!!
Mert ha a szulokkel lakik meg a baratod, akkor nemcsak a baratod dont egy kutya sorsarol.
Az ajándék kutyák nem jól szoktak elsülni. A kutya felelősség 10-15 évre. Még én is sokáig gondolkodom melyik állatot válasszam, ismerkedem. Ha választottál és nem sikerült, akkor ezt nem lehet visszacsinálni, gondolg bele, 27-32 éves koráig vele lesz a kutya.
Nem tudom mennyire ismered a kutyákat, mennyire tudnál hozzá illő vérmésékletű állatot választani.
Inkább rajzolj egy ajándékutalványt, és válasszon ő kutyát. Az a biztos.
Már emlegette, hogy milyen kutyust szeretne, így szerintem már elgyászolta..
Nagy felelősség, ez tény, de abból kiindulva, hogy majdnem egyformák vagyunk úgy gondolkodásra, felfogásra és érzelmi téren is, és én nagyon megörülnék neki, szerintem ő is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!