Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejelenthetem már, mint...

Bejelenthetem már, mint eltűnt személyt? Teljesen ki vagyok készülve! (? )

Figyelt kérdés

A párom már 30 órája nem ad magáról semmiféle életjelet. Tegnap hajnal 5 órakor elment dolgozni, ahogy szokott. Azt mondta, munka után (délután kettőig dolgozik egyébként) elmegy meglátogatni egy munkatársát, aki 40 km-rel odébb lakik. Nem ismerem a srácot, sajnos a nevére sem emlékszem, hiába is töröm az agyam. Tegnap este fél kilenc körül hívtam a párom, hogy megkérdezzem, kb. mikor ér haza, de nem vette fel. Este 11-ig folyamatosan próbáltam hívni, de semmi. Utána valószínű lemerült a telefonja. Abszolút nem tudom elérni és még mindig nem jött haza. Kétségbe vagyok esve, mehetek már a rendőrségre? Foglalkoznak egyáltalán az üggyel ennyi idő eltelte után?

Azt még leírnám, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem jellemző a páromra, 8 éve együtt vagyunk, ismerem. Nem italozik, nem nőzik. Félek, hogy baleset érte vagy valami egyéb baj történt. De ennyi idő után már engem vagy a szüleit valahogyan biztos értesítette volna a rendőrség, ha baj lenne, ugye?

2011. júl. 10. 10:25
 131/145 anonim ***** válasza:
100%

Te jóságos ég, ez UNDORÍTÓ!

Kedves Kérdező, tegnap délután óta itt izgulok érted, és ez fogad...! Tudom, hogy nagyon nehéz, de nehogy önmagad hibáztasd! Ilyenkor sok negatív energia szabadul fel, de az önhibáztatás helyett inkább dühbe fektesd (de azért ne túl hosszú időre, nem éri meg)!

Fel nem foghatom, hogy tehet valaki ilyet, így! Komolyan le vagyok döbbenve. Ez egy utolsó, mocskos sz*rházi!

Jó ötlet hogy menjen be ő a rendőrségre. Ahogy előttem írták, én a közüzemi számlákból se fizetnék egy fillért se. És nagyon kívánom ennek az undorító kannak hogy a barátai meg a szülei is jól meggyűlöljék.

2011. júl. 11. 20:18
 132/145 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, és el sem hiszem, hogy vannak ilyen férfiak! :-S Neked csak annyit tudok mondani, hogy kitartást, nyugodj meg, minden rendben lesz! :-)
2011. júl. 11. 20:29
 133/145 anonim ***** válasza:
100%
Minnél hamarabb jöjjön rendbe az életed azt kívánom! :)
2011. júl. 12. 01:31
 134/145 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, tényleg.
2011. júl. 12. 04:29
 135/145 anonim ***** válasza:
30%
Tudtam hogy nő van a dologban! Csak nem akartam írni, nehogy elkeserítselek. Ha dühöt érzel iránta, ugy hamarabb tulteszed magad rajta. Remélem találsz egy társat aki majd megbecsül téged, és nem csak pár évig.
2011. júl. 12. 09:32
 136/145 anonim ***** válasza:
100%
Én azért az éjszakai idegeskedés miatt lehet, hogy lekentem volna neki egy nagy büdös pofont....!
2011. júl. 12. 11:06
 137/145 A kérdező kommentje:
Utolsó! Nem úszta meg a pofont. Amikor tegnap belépett az ajtón, egy nagy büdös pofon várta. Jól esett.
2011. júl. 12. 14:33
 138/145 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon helyes :) Megnéztem volna, hogy milyen pofával adja ezt elő, legalább a megbánás valami jelét színlelte, vagy még ő érezte magát nagy lovon? Látom az éjjel se sokat aludtál, remélem már sikerült eljönnöd a lakásból s ne aggódj, ennél már csak jobb lesz :)
2011. júl. 12. 14:37
 139/145 A kérdező kommentje:
Valóban nem aludtam valami sokat. Próbáltam, de gyakran felriadtam. Megbánás? Mondta, hogy sajnálja, de ezek után hihetek neki? Nem tudom. De nem is érdekel, hogy megbánta-e vagy sem. Eljutottam arra a pontra, hogy letojom az érzéseit, nem érdekelnek a magyarázatai, a sajnálkozása. Nem tudom, hogy ismerhettem így félre (és rajtam kívül még nagyon sokan). Iszonyatosat csalódtam, nem felejtem el soha, hogy mennyire megbántott és megalázott. Ma este jönnek értem a szüleim, már nagyjából összepakoltam, holnap reggel utazok haza.
2011. júl. 12. 15:07
 140/145 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Azóta mi történt veletek? Biztosan sokakat érdekel a folytatás.
2011. júl. 17. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!