Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejelenthetem már, mint...

Bejelenthetem már, mint eltűnt személyt? Teljesen ki vagyok készülve! (? )

Figyelt kérdés

A párom már 30 órája nem ad magáról semmiféle életjelet. Tegnap hajnal 5 órakor elment dolgozni, ahogy szokott. Azt mondta, munka után (délután kettőig dolgozik egyébként) elmegy meglátogatni egy munkatársát, aki 40 km-rel odébb lakik. Nem ismerem a srácot, sajnos a nevére sem emlékszem, hiába is töröm az agyam. Tegnap este fél kilenc körül hívtam a párom, hogy megkérdezzem, kb. mikor ér haza, de nem vette fel. Este 11-ig folyamatosan próbáltam hívni, de semmi. Utána valószínű lemerült a telefonja. Abszolút nem tudom elérni és még mindig nem jött haza. Kétségbe vagyok esve, mehetek már a rendőrségre? Foglalkoznak egyáltalán az üggyel ennyi idő eltelte után?

Azt még leírnám, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem jellemző a páromra, 8 éve együtt vagyunk, ismerem. Nem italozik, nem nőzik. Félek, hogy baleset érte vagy valami egyéb baj történt. De ennyi idő után már engem vagy a szüleit valahogyan biztos értesítette volna a rendőrség, ha baj lenne, ugye?

2011. júl. 10. 10:25
 121/145 anonim ***** válasza:
100%

borzasztóan sajnálom:(((( gondoltam, hogy ez fog kiderülni.

az én férjem is tűnt már el ugyanilyen okok miatt, úgyhogy át tudom érezni.

gerinctelen szemét a férjed.nemcsak azért, mert eldob egy 8 éves kapcsolatot egy ilyen jött-ment kaland miatt, hanem azért is, mert hagyott téged napokig szenvedni.gondolhatta volna, hogy megőrülsz az aggodalomtól. egy sms-t legalább írhatott volna, hogy él...

sajnálom, hogy egy ilyen emberrel kerültél össze, elhiszem, hogy nekeed most összedőlt a világ.

2011. júl. 11. 15:24
 122/145 A kérdező kommentje:

Annyit mondott, hogy pár hónapja már nem érzi teljesen boldognak magát mellettem. A legrosszabb, hogy ezt nem mutatta ki. Az ölelések, a csókok, az összebújások nem arról árulkodtak, hogy bármi gond lenne. Hogy lehet ilyen jó színész valaki? Egyszerűen érthetetlen a számomra ez az egész. Úgy érzi, hogy fiatalon jöttünk össze (ez tény, én 17, ő 18 éves volt), és bár volt előtte mindkettőnknek futó kapcsolata, de az elmúlt hónapokban azt érzi, hogy megfullad ebben a kapcsolatban. Ismétlem, ennek semmi jelét nem adta. Valahol megértem őt, talán tényleg fiatalon jöttünk össze, és hát 8 év hosszú idő egymás mellett. De nem így kellett volna intéznie a dolgokat. Nem ezt érdemeltem. Nem volt hozzám őszinte, hazudott, átvert. Nagyon szeretem őt, de az esik a legrosszabbul, hogy ennyire át tudott verni. Minden barátja, ismerős, a családja teljesen érthetetlenül áll a dolog előtt, mert mindenki azt gondolta, hogy ő a minta férfi, a minta társ.

Sajnos elég sok cuccom van, kocsim nincs. Összepakolhatnám a legfontosabb cuccaimat és hazautazhatnék, de akkor 300 km-ről jöhetnék vissza a cuccaimért. Nem akarok két kört tenni. De a szüleimnek sikerült szabadnapot kérniük holnapra, úgyhogy hál'istennek jönnek értem autóval. Nem értesítettem még a rendőrséget, hogy előkerült, és úgy döntöttem, nem is fogom. Holnap menjen be ő maga, és mondja el, hogy megvan, nem veszett, csak éppen félredugott. Most már egyre inkább dühöt érzet, nagyon fáj, de tudom, hogy nem az elmúlt szép éveken kell gondolkoznom, amit együtt töltöttünk, hanem haragudnom kell rá, dühösnek kell lennem, mert csak így tudok felállni és előrenézni.

2011. júl. 11. 17:16
 123/145 A kérdező kommentje:
Kimaradt egy fél mondat. Tehát, hogy mindkettőnknek volt előtte futó kapcsolata, de igazán komoly nem.
2011. júl. 11. 17:18
 124/145 anonim ***** válasza:
100%

Szegény!Sajnálom hogy így alakult!:(

De én valahogy az elején sejtettem hogy ez lesz a vég eredmény csak nem akartam hangoztatni!

Vagy is már az elején fel tettem egy ilyen kérdést,de te azt mondtad hogy ezt teljesen kizárod!

Én meg erre azt mondom hogy láttam pár ilyet,ahol nem hogy pár hónapja tartott hanem évek óta és a másik fél semmi jelét nem fedezte fel!Az ilyen embereknek színésznek kellett volna menniük,mert ku@rva jól csinálják!Én nem tudom hogy tudják ezt csinálni,de rajtam 3 nap után észre lehetne venni,hogy valami nem frankó!

Sajnállak téged!De minden esetre elég profin csinálta!:(

2011. júl. 11. 18:06
 125/145 anonim ***** válasza:
100%

Aqrvaanyját!!!! Te meg halálra izgultad magad miatta...

Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen sz.rházi alakkal hozott össze a sors! Nem tudom, ki lehet-e ezt heverni egyáltalán? Ezt a szörnyű éjszakát, ami mögötted van, és amikor elmondta, hogy hol volt.

2011. júl. 11. 18:29
 126/145 A kérdező kommentje:
Remélem egyszer kiheverem. Nem akarok tönkremenni miatta. Nagyon-nagyon fáj, és jelenleg nem tudom, hogyan állok fel. Úgy érzem, én ebbe belehalok, de valahogy élnem kell tovább az életem. Hogy bízzak meg majd ezek után bárkiben is?
2011. júl. 11. 18:38
 127/145 anonim ***** válasza:
100%

Most tudtam ide jönni az oldalhoz, nagy izgulva rákattintok a kérdésre, remélve, hogy minden rendben, erre ez fogad?!

Milyen ember az ilyen?! Te jó ég!

Mondd meg neki, hogy egy aljas tetű, hogy míg mi itt tucatszámra aggódtuk magunkat agyon miatta (és miattad), közben ő nőzött. És üzenem, hogy személy szerint legszívesebben leköpném, így ismeretlenül is!

Remélem, hogy nála csak jobb emberrel hoz össze a sors! Kitartás!

2011. júl. 11. 18:58
 128/145 A kérdező kommentje:
Aranyosan vagytok, köszönöm.
2011. júl. 11. 18:59
 129/145 A kérdező kommentje:

Aranyosak.

Mindent félre gépelek. Fáradt vagyok.

2011. júl. 11. 18:59
 130/145 anonim ***** válasza:
100%

És ím a dicsőséges férfi(?) nem újabb díszpéldánya...

Mondjuk számomra nem meglepő, éltem át ennél cifrább átverést is a volt férjem részéről. No nem baj, legalább kárörvendhetek, hogy míg nekem van egy egy éve tartó boldog kapcsolatom, addig vele épeszű nő nem áll szóba. (széles körben kiderültek a szemétségei) :-)

2011. júl. 11. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!