Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejelenthetem már, mint...

Bejelenthetem már, mint eltűnt személyt? Teljesen ki vagyok készülve! (? )

Figyelt kérdés

A párom már 30 órája nem ad magáról semmiféle életjelet. Tegnap hajnal 5 órakor elment dolgozni, ahogy szokott. Azt mondta, munka után (délután kettőig dolgozik egyébként) elmegy meglátogatni egy munkatársát, aki 40 km-rel odébb lakik. Nem ismerem a srácot, sajnos a nevére sem emlékszem, hiába is töröm az agyam. Tegnap este fél kilenc körül hívtam a párom, hogy megkérdezzem, kb. mikor ér haza, de nem vette fel. Este 11-ig folyamatosan próbáltam hívni, de semmi. Utána valószínű lemerült a telefonja. Abszolút nem tudom elérni és még mindig nem jött haza. Kétségbe vagyok esve, mehetek már a rendőrségre? Foglalkoznak egyáltalán az üggyel ennyi idő eltelte után?

Azt még leírnám, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem jellemző a páromra, 8 éve együtt vagyunk, ismerem. Nem italozik, nem nőzik. Félek, hogy baleset érte vagy valami egyéb baj történt. De ennyi idő után már engem vagy a szüleit valahogyan biztos értesítette volna a rendőrség, ha baj lenne, ugye?

2011. júl. 10. 10:25
 111/145 A kérdező kommentje:
Nem kell elhinni, amit írtam. Én tudom, hogy így történt, nem hazudtam. Számomra is hihetetlen és egyelőre felfoghatatlan az egész. Nem értem, miért nem adott arra utaló jeleket, hogy már nem stimmel valami a kapcsolatunkban. Egyszerűen átvert, holott tudta, hogy imádom, ő az életem, és mégis átvert. Nem tudom, fogok-e még valaha bízni is bárkiben.
2011. júl. 11. 14:25
 112/145 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sajnálom, hogy ilyen tapló, bunkó volt a barátod. És tudod mi a legnevetségesebb? Te napokon keresztül itt szenvedtél, míg ő boldogan kefélte azt a másikat. Szomorú, hogy vannak ilyen emberek.
2011. júl. 11. 14:27
 113/145 A kérdező kommentje:
Köszönök minden hozzászólást, nagyon kedves, hogy próbáltatok segíteni, tippeket adni. Ne legyen senkinek része ilyen dologban, hogy egy hozzátartozója eltűnik, ráadásul kiderül, hogy akit a világon a legjobban szeretsz, a szemedbe hazudik és átver. Az ellenségemnek sem kívánom ezt, mert az elmúlt 2 nap maga volt a pokol.
2011. júl. 11. 14:29
 114/145 anonim ***** válasza:
88%
Annyira sajnálom szegénykém :( Szörnyű lehetett neked ez a két nap, és hiába...mekkora szemétláda!!! Kívánom, hogy hamar rendeződjön az életed, és boldog legyél egy őszinte férfi oldalán.
2011. júl. 11. 14:50
 115/145 anonim ***** válasza:
100%
hát sajnálom. írtam, hogy a két rosszabb közül a jobbik rossz,ha mondhatom így, ha nőzik. de reméltem, hogy nem következik be egyik sem:( sajnálom, pedig drukkoltam. a leggusztustalanabb dolog, hogy mintha mi sem történt volna:( de durva...
2011. júl. 11. 14:52
 116/145 anonim ***** válasza:
100%
És én ezek után is azt mondom, ha jön egy új férfi az életedben (persze nem most, majd idővel), tudj bízni! Úgy látszik, nem ő volt a te embered, de ki tudja, lehet ezután találod meg a nagy Ő-t! Persze, könnyen beszélek én itt, de hidd el, idővel minden rendben lesz, és boldog leszel! :)
2011. júl. 11. 14:53
 117/145 anonim válasza:
100%
Nagyon sajnálom, ami történt. Ezek szerint a párod úgy gondolja, hogy az elmúlt 8 év nem érdemel még egy esélyt? És Te ennyi idő után ezt érdemled, hogy lelép szó nélkül és meg sem beszélhetitek, mert már este sem megy haza? Egy laza flört miatt felrúg mindent? Akkor szerintem ez már jó ideje benne volt, csak várta a megfelelő alkalmat, hogy kiléphessen.
2011. júl. 11. 14:53
 118/145 anonim ***** válasza:
100%
Semmi szín alatt ki ne békülj vele ha mégis meggondolná magát, hát hogy a fenébe viselkedhet így?!, úgy küldd el a búsba, hogy a köpni-nyelni ne tudjon! Szégyentelen senkiházi alakja, legalább egy sms-t dobhatott volna, hogy ne stresszeld magad hülyére, pffff. Akármennyire szereted ezt a gerinctelen szaralakot, ennél sokkal jobbat érdemelsz!
2011. júl. 11. 14:59
 119/145 anonim ***** válasza:
100%
Ja és én a helyedben nem várnám meg a holnap délelőttöt, kapja be, még ma összepakolnék (te is tudod mi a tied a lakásban, ahhoz ő nem kell) s az első busszal-vonattal akármivel hazamennék a szüleimhez.
2011. júl. 11. 15:01
 120/145 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon helyes az utolsó hozzászóló válasza.

Csomagolj és tűnj el! Gondolom a lakás albérlet, bajlódjon ő annak kitakarításával, a tulajjal való elszámolással, a közüzemi számlák rendezésével stb. Minimum ennyit "meghagynék" neki!

Könnyű dolog, kisétálni az életedből, és minden egyéb intéznivalót rád hagyni!

Tűnj el, és intézze ő!

2011. júl. 11. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!