Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejelenthetem már, mint...

Bejelenthetem már, mint eltűnt személyt? Teljesen ki vagyok készülve! (? )

Figyelt kérdés

A párom már 30 órája nem ad magáról semmiféle életjelet. Tegnap hajnal 5 órakor elment dolgozni, ahogy szokott. Azt mondta, munka után (délután kettőig dolgozik egyébként) elmegy meglátogatni egy munkatársát, aki 40 km-rel odébb lakik. Nem ismerem a srácot, sajnos a nevére sem emlékszem, hiába is töröm az agyam. Tegnap este fél kilenc körül hívtam a párom, hogy megkérdezzem, kb. mikor ér haza, de nem vette fel. Este 11-ig folyamatosan próbáltam hívni, de semmi. Utána valószínű lemerült a telefonja. Abszolút nem tudom elérni és még mindig nem jött haza. Kétségbe vagyok esve, mehetek már a rendőrségre? Foglalkoznak egyáltalán az üggyel ennyi idő eltelte után?

Azt még leírnám, hogy ez a viselkedés egyáltalán nem jellemző a páromra, 8 éve együtt vagyunk, ismerem. Nem italozik, nem nőzik. Félek, hogy baleset érte vagy valami egyéb baj történt. De ennyi idő után már engem vagy a szüleit valahogyan biztos értesítette volna a rendőrség, ha baj lenne, ugye?

2011. júl. 10. 10:25
 101/145 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezen a környéken élek én is, majd nyitva tartom a szemem, hátha...

Nagyon szorítok, hogy előkerüljön!!

2011. júl. 11. 13:24
 102/145 anonim ***** válasza:
81%

7,40 vagyok!

A kérdező ma reggel 7,00 órakor jelentkezett utoljára, én 7,40-kor írtam neki, hogy személyesen menjen be a férje munkahelyére, mert a főnökkel, munkatársakkal való személyes beszélgetés során a viselkedésükből, arcmimikából sok mindent le lehet szűrni.

A kérdező azóta (reggel 7,00 óta) nem jelentkezett.

Négy dologra tudok tippelni:

- a férj megkerült

- nő van a dologban

- a férj nő nélkül, de lelépett

- nincs férj, nem is volt, tehát el sem tűnt, csak mi ültünk fel a hintára. De ha ez utóbbi az igaz, ennél nagyobb bajunk sosem legyen.

2011. júl. 11. 14:01
 103/145 A kérdező kommentje:

1 órája előkerült, most elment dolgozni, mert délutános.

Nagyon fáj, amit velem tett, egyfolytában sírok. Félreismertem, nemcsak én, a családja, a barátai, mindenki. Azt hittem, 8 év alatt úgy megismertem, mint a tenyerem.

Egy másik nőnél volt, és már 1 hónapja flörtölgetnek, de csak most szombaton történt meg a "dolog" köztük. Ma este munka után is hozzá megy, majd holnap délelőtt még eljön a lakásunkba, a közös cuccainkat szétosztjuk stb. és én szerdán hazaköltözök a szüleimhez. Most úgy érzem, hogy vége az életemnek, nem tudom, mihez kezdek ezek után. Annyira szeretem, és ő annyira átvert.

2011. júl. 11. 14:02
 104/145 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, hidd el, hogy van jobb dolgom annál, hogy ilyen történeteket találjak ki. Semmi nem volt kamu, minden igaz, amit leírtam, csak az nem, hogy az én párom a tökéletes férfi. Azt hittem...
2011. júl. 11. 14:05
 105/145 anonim ***** válasza:
100%

hát hihetetlen! Komolyan sajnáljak! :((

Nem volt pofája elmondani neked, vagy mi volt?

Te meg azt hitted, hogy valami komoly baja lett neki, mert nem jelentkezett 2napig.

2011. júl. 11. 14:08
 106/145 A kérdező kommentje:
Azt mondta, már néhány hónapja érzi, hogy nem olyan boldog mellettem. 1 hónapja jött ez a nő, és gondolom, benne látta a menekülő utat. Semmi, tényleg semmi jele nem volt annak, hogy elhidegült volna tőlem. Ugyanúgy ölelt át és csókolt meg, mint régebben. Még szombat hajnalban is úgy ment el "dolgozni", hogy azt szeretlek kicsim, este jövök, és átölelt, megpuszilt. És elment hozzá. Nem fogom fel, ami történt. Egyszerűen nem.
2011. júl. 11. 14:12
 107/145 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom ami történt. Elhiszem, hogy most nagyon össze vagy törve.

De miért is akarsz hazaköltözni a szülőkhöz? Azt írtad, hogy ők kb. 300 km-re laknak, a te munkahelyeddel mi lesz, ha hazaköltözöl? Vagy neked jelenleg nincs?

A Rendőrségnek ne felejts el szólni, hogy megkerült a férjed és lezárhatják az aktát, ne keressék.

Bízom benne, hogy kisímul az életed, fiatal vagy még, lesz ez még jobb is!

2011. júl. 11. 14:14
 108/145 A kérdező kommentje:
Jelenleg sajnos nincs munkahelyem, úgyhogy nincs miért maradnom. Jobb is így, hogy nem köt ide semmi.
2011. júl. 11. 14:18
 109/145 anonim ***** válasza:
0%

Hoho így legyen ötösöm a lottón!:D

Egyébként én is arra tippeltem hogy vagy becsajozott a kedves férjed,vagy barátod!Vagy pedig felültettél minket a hintára és egy jót mulatoztál rajtunk hogy milyen kis naív emberek vannak akik így bedőlnek itt a dolgoknak!

Én már tegnap fel akartam tenni a kérdést HOGY VAJON A KÉRDEZŐ NEM CSAK UNATKOZIK ÉS ITT HÜLYÍTI A JÓ NÉPET??

2011. júl. 11. 14:20
 110/145 A kérdező kommentje:
Nem hülyítek senkit, és a legkevésbé van most szükségem az ilyen hozzászólásokra. Nagyon rosszul érzem magam.
2011. júl. 11. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!