Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » T i engednéte k, hogy oda...

T i engednéte k, hogy oda adják szereteitek szerveit ha ne adj Isten meghalnának?

Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 22:24
1 2 3 4 5
 41/46 Bence_ ***** válasza:
63%

Sokan rosszul használják az oldal kezecskéit.

Itt minden válasz hasznos. Hiszen egy ember véleményét olvassa. Ha tetszik neki akkor nyomjon egy zöld kezet. Ha más mint az övé akkor fogadja el.

Kérdésre a válasz, Igen!

2012. nov. 5. 17:24
 42/46 anonim ***** válasza:
Nem tudom.Szerintem ezt előre tisztázni kell.Egyébként azt hiszem igen!
2012. nov. 5. 18:23
 43/46 anonim ***** válasza:

Igen!

Én már el is mondtam a családnak,hogy ha bármi történik velem, akkor ajánlják is fel. Tudom hogy Magyarországon nem kell felajánlani,mert mindenkié felhasználható,de sajnos nem foglalkoznak ezzel,és így sokkal több donor elvész,mint amennyi lehetne.

2012. nov. 5. 18:52
 44/46 anonim ***** válasza:
0%

Természetesen. A halottnek teljesen mindegy, hogy szívvel vagy anélkül temetik el, de annak az embernek, akinek ez az életét menti meg, annak nagyon nem!

Nem csak a szíve, de sok más szerve is másnak (másoknak) az életet jelentheti.

Nézd meg a Szívedbe zárva c. filmet (Return to me), és fel sem teszel többé ilyen ostoba kérdést.

2012. nov. 5. 19:13
 45/46 anonim ***** válasza:

A férjem azt mondta nekem, hogyha egyszer meghal, akkor adományozzam oda a szerveit, hogy még esély se legyen arra , hogy egyszer csak temetés után felébred a koporsóban. O ettol retteg.

26N

2012. nov. 6. 11:52
 46/46 anonim ***** válasza:
Én a hozzátartozóm akaratát venném figyelembe, tehát anyámét nem, apámét igen, öcsémét nem, férjemét igen....
2013. febr. 18. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!