Mit tegyek, hogy ne legyek önző?
Problémám a következő: Párom elhagyott nemrég, de én csak magamra gondolok, hogy mi lesz velem ezek után, és nem vagyok képes még elfogadni a döntését, hogy nem akar többé velem lenni. Állandóan nézegetem az adatlapját, üzenőfalát, és úgy tudom hogy már van egy másik lány, akiről én csak sejtem, hogy ki ő. Őt is nézegetem állandóan :(
Szánalmasnak érzem magam, mert hiába hogy a barátnője vagy nem a barátnője ez a lány, tőlem már úgysem akar semmit...
És nekem azt kell kívánnom neki hogy boldog legyen és találja meg a boldogságot valaki mellett. Akár én vagyok az, akár más. De legyen boldog.
Nem önzőség van most benned, hanem remény... Az rosszabb.
Ha sikerül végleg lezárnod magadban, és nem reménykedsz tovább, hidd el, nem lesz szükséged arra, h többet nézd a honlapját. Természetes, h fáj, de ha hajtogatod magadban, amit eddig (h ő legyen a boldog és ez a fontos), akkor előbb-utóbb sikerül lezárnod.
A problémát az okozza, hogy valahol úgy érzed, Te tudnád őt igazán boldoggá tenni. Gondolj arra, hogy nem következett volna be ez a lépés, ha tényleg maradéktalanul boldog lett volna veled...
Sok szerencsét..
"Gyászolj" nyugodtan és utána lépj tovább te is!
Sok szerencsét!
Nem vagy önző,mert a jót kívánsz a párodnak.Ne szomorkodj,
nem érdemelt meg.. . Hidd el,hogy a dolgok nem véletlenül
történek a sebek begyógyulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!