Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtős? Vagy legyek én is önző? 20/L
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem is tudom hol kezdjem..van egy srác,diszkóban ,,ismerkedtünk" meg..egész éjszaka folyamatosan néztük egymást..(szemeztünk mosolyogtunk) szóval nagyon megtetszettünk egymásnak..ez mind szép és jó..de kövi buliban ráhatjott az egyik ,,barátnőm" szoltam neki,hogy mi a szitu..folytatta a nyomulás..én félreáltam..most azt mondja a lány h elvannak...Féltékeny vagyok..Szerinted mit lépjek?2011. aug. 23. 21:59
1/9 anonim válasza:
Semmit egy barát értékesebb mint egy pasi :)
2/9 anonim válasza:
Semmit, a pasi valasztott. Ha mar nem lesznek meg jol egyutt, akkor megint nezegesd, amig osszejon valakivel.
De most komolyan, miert nem csinaltal valamit? A pasik nem szemezgetesre, meg mosolygasra vagynak!
3/9 anonim válasza:
Miért nem léptél te?Látod most lecsapta egy bátrabb lány a kezedről, ha ráhajtasz akkor még lehet nála esélyed.
21f
4/9 A kérdező kommentje:
Nem barátnőm,mondjuk azt,hogy jóban vagyunk..nem járunk össze meg semmi...őszintén szólva azért nem csináltam semmit,mert a csaj szülinapja volt,gondoltam érezze jól magát..azért míg a csajjal volt, figyelgettük egymást a pasival..semmi nem volt köztük..csak NA birka voltam.
2011. aug. 23. 22:10
5/9 anonim válasza:
Bebebebebebebe nezted! Legkozelebb ne csak bamulj, mint borju az uj kapura, mert mas lanyok nem lesznek ilyen udvariasak, akkor sem, ha szulinapod van!
6/9 anonim válasza:
ne discoban ismerkedj, vagy akkor ne csodálkozz a vadparasztokon...
7/9 anonim válasza:
Szerintem elég egyértelmű, hogy egy kapcsolat két emberes játék. A srác nézett, ok. De ha annyira bejönnél neki, akkor nem csak nézett volna...szerintem. Szóval felejtős a dolog, főleg hogy amint volt rá lehetősége, és látta hogy más csajnak is bejön, elment azzal.
8/9 anonim válasza:
Ezért nem szabad a diszkókban ismerkedni.
9/9 anonim válasza:
Újabb tanulság: csajok, ha akartok valamit, akkor ti is emeljétek fel a s.ggeteket és ne csak a híres jeleket küldjétek, meg a csodát várjátok. Semmi megalázó nincs abban, ha beszélgetést kezdeményezel valakivel, vagy elhívod egy kávéra.
MErt ha nem, akkor majd lesz valaki, aki megteszi és akkor már késő lesz agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!