Vissza mondom az esküvőt! Szeptemberbe lett volna megtartva már be is fizettük 180-an fő lett volna. De ma úgy döntöttem hogy nem akarok össze házasodni, és nem is akarok a vőlegényemmel élni. Helyesen cselekszem?
Úristen, hogy itt mennyi barom írogat! Fogadjuk már el, hogy nem vagyunk egyformák!! Szolidaritásból nem mehet hozzá, csak azért, nehogy összetörje a másik szívét! Az meg hogy kinek a család, kinek a karrier a fontosabb, mindenkinek saját magának kell éreznie.
Bocs kérdező, hogy nem a kérdésedre írtam, amúgy már válaszoltam, asszem a második, vagy a harmadik voltam. Melletted vagyok, igenis ha a boldogságodról van szó, legyél önző, és a saját életed fontosabb legyen annál, hogy kit mennyire bántasz meg. Persze ne tiporj páros lábbal, de időben kapcsoltál, és állj ki a döntésed mellett!
előző:"igenis ha a boldogságodról van szó, legyél önző"
-ez a boldogtalansághoz vezető legbiztosabb út.
Szerintem helyesen cselekedtél! Én is így tettem volna a helyedben! Én 10 éve vagyok a párommal,de egyre inkább énis úgy érzem,élnem kell még,szeretnék más férfit is megismerni,nem köthetem le magam egy mellett! Csak mi nem tervezünk esküvőt( szerencsére)
nehéz ügy,én megértelek! Énis mindig el akarok menni,de eddig még nem sikerült! Nekem egy kicsit apapótló is,azért nem megy az elválás.Pedig érzem,hogy nem jó ez így! Annyira szeretnék még pasizni,flörtölni,élni! Még amig fiatal vagyok!
29/N
Szia,mi a helyzet veled mostanság?
Szerintem jól döntöttél h lemondtad az esküvőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!