Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vissza mondom az esküvőt!...

Vissza mondom az esküvőt! Szeptemberbe lett volna megtartva már be is fizettük 180-an fő lett volna. De ma úgy döntöttem hogy nem akarok össze házasodni, és nem is akarok a vőlegényemmel élni. Helyesen cselekszem?

Figyelt kérdés
Én még élni akarok nem akarom magamat lekötelezni már 1 hete alig alszok ez miatt..:( Sajnos lehet az is közre játszik hogy 20 évesen volt az első barátom.. és nem éltem ki magamat? Nagyon félek.. Főleg a család ki lesz nagyon akadva ahogy ismerem édesanyám dühtől majd felfog robbanni. Köszönöm a válaszokat! 28N
2011. júl. 9. 15:51
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy hülye vagy, hogy csak most jössz erre rá. De mindegy, már mindenképp kiboszol vele, akárhogy is lesz, mert ha hozzámész, akkor később fogod megcsalni vagy egyéb módon teszed tönkre az életét.

Egy ismerősömet is jónéhány év együttélés után, nem sokkal házasság előtt hagyta ott a vőlegénye, úgy, hogy a közös ház is megvolt. Ez már több éve történt, de a nő azóta sem találja a helyét.

2011. júl. 9. 16:02
 12/36 anonim ***** válasza:
82%

Mielőtt bármit is írnék, kíváncsi vagyok rá, hogy mikor jöttél erre rá, hogy nem akarsz összeházasodni a vőlegényeddel? Eljegyzés után, vagy csak utána?

De akármi is legyen a válasz, még mindig időben vagy, akár, hogyan is nézzük, persze nem szép dolog az esküvő előtt lelépni, de még mindig jobb mint mikor már házasok vagytok, ne adj isten gyerekkel.

2011. júl. 9. 16:44
 13/36 anonim ***** válasza:
74%

Bocsi az elírásért!

*Eljegyzés után, vagy csak a napokban, hetekben?

2011. júl. 9. 16:45
 14/36 anonim ***** válasza:
85%
ha ezt egy 28F mondaná, nem lennénk ennyire megdöbbenve, bár nem lenne szép- de mégis, mit jelent az "én még élni akarok" egy 28éves nőnél??? mi az, amit a kedveseddel nem tudsz együtt megtenni? hm? siralmasak a férfiak után kuttyogó 30-as nők..
2011. júl. 9. 16:54
 15/36 A kérdező kommentje:
Rájöttem hogy a házasság nem nekem való.. Nekem a munka fontosabb a karrier hogy sikeres nő legyek, és nem az hogy házasság után szüljek.. is mindjárt.. ez nem az én világom
2011. júl. 9. 16:57
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert hozzámész, attól még építheted a karriered, nem muszáj rögtön szülnöd.

Amúgy ha tényleg így érzed, akkor sürgősen mondd meg neki.

És tényleg kitalálhattad volna előbb....

2011. júl. 9. 17:00
 17/36 anonim ***** válasza:
81%

annyira lehet gyűlölni a "sikeres karriaerista" főnöknőket!

és még ha hozzájön: 35-40 évesen rájön, hogy egy nő hivatása az anyaság IS lenne -de már késő, mert senkinek sem kell -gyermekei édesanyjának- más megunt kapcája, bármennyire is "sikeres" - iszonyú aberreált némberré válik. És ? Akkor mi lesz a fontos?

És szegény vőlegény? mit szól ehhez?

2011. júl. 9. 17:04
 18/36 anonim ***** válasza:
95%

Aludj egyet erre, Kérdező.. tényleg pánik szaga van.

És meleg van, 35°. A reggeli hűvösségben jobban átlátod a kérdést.

2011. júl. 9. 18:05
 19/36 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem meg igenis fontos a kiélés...főleg akinek olyan a vérmérséklete.

A beszélgetést a vőlegényeddel ne úgy kezd, hogy VISSZAMONDOm az esküvőt, hanem úgy, hogy AGGÓDOM, hogy nem nekem való a házas élet.

Ha 8 éve JÓ kapcsolat fűz hozzá, akkor vagy megérti és elválnak útjaitok, vagy segít átlendülni a hullámvölgyön.

Amit ne felejts el: EGY életed van. Ha 30-40 év múlva vissza nézel mit akarsz látni? Szép családot/csodás karriert?

Jól gondold meg, bárhogy is döntesz!

Üdv, 22N

(Mi szívesen cserélnénk Veletek a Párommal, azaz összeházasodnánk helyettetek. Nálunk a lóvé a gond.)

2011. júl. 9. 18:09
 20/36 anonim ***** válasza:
89%
Szegény vőlegényed:(Bár lehet jobb lessz neki igy.
2011. júl. 9. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!