Vissza mondom az esküvőt! Szeptemberbe lett volna megtartva már be is fizettük 180-an fő lett volna. De ma úgy döntöttem hogy nem akarok össze házasodni, és nem is akarok a vőlegényemmel élni. Helyesen cselekszem?
Még nem késő,mondd vissza!MIndkettőtöknek jobb lesz ez így,az szinte biztos.Hogy miért?Azért,mert ha Ő lenne az Igazi,ilyesmi fel sem merülne Benned.Mondjuk azt én sem értem,hogy minderre eddig hogy nem jöttél rá?Mindegy,egy szinttel jobb,mintha az oltár előtt hagynád faképnél...csak hát akkor is...
Ha ettől nyugodsz meg,és ettől úgy érzed,megkönnyebülsz,akkor tedd meg ezt a lépést.Viszont kíméletesen,már amenyire lehetséges.
Kedves Kérdező!
Jó nagy h*lye vagy! bánni fogod hogy ilyen csacsiságot csináltál. és igen szégyelld magad, mert összetörted a párod szívét!
a volt párodnak üzenem, kérlek add át,
örüljön, hogy megszabadult egy karrierista, pénzsóvár nőtől, aki úgysem lett volna az ő kedves, hűséges hitvese, nem lett volna szerető édesanyja kicsi gyermekeinek.
Neked meg jó magasra szárnyaló karriert,
sok pénzt, luxust kivánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!