Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vissza mondom az esküvőt!...

Vissza mondom az esküvőt! Szeptemberbe lett volna megtartva már be is fizettük 180-an fő lett volna. De ma úgy döntöttem hogy nem akarok össze házasodni, és nem is akarok a vőlegényemmel élni. Helyesen cselekszem?

Figyelt kérdés
Én még élni akarok nem akarom magamat lekötelezni már 1 hete alig alszok ez miatt..:( Sajnos lehet az is közre játszik hogy 20 évesen volt az első barátom.. és nem éltem ki magamat? Nagyon félek.. Főleg a család ki lesz nagyon akadva ahogy ismerem édesanyám dühtől majd felfog robbanni. Köszönöm a válaszokat! 28N
2011. júl. 9. 15:51
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

Még nem késő,mondd vissza!MIndkettőtöknek jobb lesz ez így,az szinte biztos.Hogy miért?Azért,mert ha Ő lenne az Igazi,ilyesmi fel sem merülne Benned.Mondjuk azt én sem értem,hogy minderre eddig hogy nem jöttél rá?Mindegy,egy szinttel jobb,mintha az oltár előtt hagynád faképnél...csak hát akkor is...

Ha ettől nyugodsz meg,és ettől úgy érzed,megkönnyebülsz,akkor tedd meg ezt a lépést.Viszont kíméletesen,már amenyire lehetséges.

2011. júl. 9. 18:55
 22/36 anonim ***** válasza:
95%
16:57 mégis miféle karriert akarsz ilyen felelőtlen hozzáállással, hogy csak x év után az utolsó pillanatban döntesz? Én föl nem vennélek, az biztos.
2011. júl. 9. 21:16
 23/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó a karriert és a családot nem kell össze keverni a magánélet az az enyém. A munkában nyilván nem viszem bele a magánéleti problémáimat. Szóval ez tárgytalan.
2011. júl. 10. 10:44
 24/36 anonim ***** válasza:
Végül is beszéltél vele? Hogyan fogadta?
2011. júl. 10. 12:27
 25/36 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne a fejlemény
2011. júl. 11. 12:10
 26/36 A kérdező kommentje:
Elmondtam! Mindent. A család ordibál a dühtől.. Édesanyám: hogy ez mekkora szégyen lesz.. meg vissza mondani a meghívást stb.. Édesapám: Nem mondott semmit, azt mondta nekem kell tudnom.. A párommal meg beszéltem ki volt akadva rendesen.. sírt.. kérdezte hogy mit és hol ronthattunk el. Az esküvő elmarad.. de a a kapcsolatunkat is egy kicsit felbontjuk és később meglátjuk a fejleményeket.
2011. júl. 11. 12:22
 27/36 anonim ***** válasza:
43%

Kedves Kérdező!

Jó nagy h*lye vagy! bánni fogod hogy ilyen csacsiságot csináltál. és igen szégyelld magad, mert összetörted a párod szívét!

2011. júl. 11. 13:53
 28/36 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló én sem hülyéztelek le a kommentedben.. Szóval állj kicsit vissza.
2011. júl. 11. 14:00
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
hát én úgy gondolom, hogy ha a párod szemszögéből nézem, csúnya húzás volt. tényleg nem kellett volna igent mondani. de ha külső szemmel nézem, akkor viszont jó döntés volt, időben hoztad meg. csak nehogy megbánd, és hagyd a párod. ne az legyen, hogy bulizol, kiéled magad, de tőle elvárod, hogy rád várjon. Én szurkolok!
2011. júl. 12. 08:49
 30/36 anonim ***** válasza:
57%

a volt párodnak üzenem, kérlek add át,

örüljön, hogy megszabadult egy karrierista, pénzsóvár nőtől, aki úgysem lett volna az ő kedves, hűséges hitvese, nem lett volna szerető édesanyja kicsi gyermekeinek.

Neked meg jó magasra szárnyaló karriert,

sok pénzt, luxust kivánok!

2011. júl. 12. 10:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!