Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám 9 éve halt meg és még...

Anyukám 9 éve halt meg és még mindig nem tudom túltenni magam rajta, sikerül valaha is?

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 11:46
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Nekem az apukám halt meg.

Hidd el, lehet tenni valamit, hogy könnyebb egyen.

Én megtaláltam a megoldást.

2009. márc. 30. 18:41
 12/14 anonim válasza:
100%
Nagyon együttérzek veled, bár nekem szerencsére még élnek a szüleim. Nekem is sokszor megfordult már a fejemben mi lesz velem ha már a szüleim nem fognak élni ilyenkor mindig könnybe lábad a szemem. Valószínű hogy én sem tudnám soha túltenni magam rajta. Sajnos ez az élet rendje.
2009. ápr. 5. 19:10
 13/14 anonim válasza:
Nekem az anyukám 34 évesen halt meg, én akkor toltottem be a 11évet.Ráadásul apukám akkor magyarországon dolgozott és a temetés napjára tudott hazajonni.Azota mindent nekem kellett elvégezni,de már megszoktam és elfogadtam.Most 25 éves vagyok,belenyugodtam a halálába viszont azt tudom, hogy életem végéig fogom hiányolni és szeretni ŐT.
2009. ápr. 12. 11:10
 14/14 anonim válasza:
nekem is meghlat anyukám mikor 16 éves voltam:'( azóta sem tettem túl magam rajta
2009. ápr. 13. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!