Vissza lehet még fordítani ha már túl sokat tettünk a pasiért, és magabiztos?
A komment megírásának időpontja: ma 15:15
J értem!Akkor az@rjál rá ha tudod hogy idegesíteni akar!Ennyi!Legyél te is grófnő ennyi!Aztán majd észbe kap,ne siránkozzál már egy olyan ember után aki most játsza a bazári majmot!
A komment megírásának időpontja: ma 15:26
Ha vissza akarod nyerni a tiszteletedet!!!Akkor úgy mint ő,azaz mint egy gróf nő!!!És akkor majd 5-ször meggondolja hogy máskor grófoskodik e!
Ne hogy a nyakába ugorjál,mert avval életed legnagyobb hibáját követed el!!Legyen benned tartás,ha így játszadozik vele,akkor szépen add neki vissza úgy ahogy ő csinálta!
Amúgy mennyi idős vagy?
A komment megírásának időpontja: ma 15:35
Én biztos hogy nem venném fel a helyedben!Had könyörögjön ha akar valamit tőled!Aztán majd megnézed mennyire teper érted ezek után hogy majd te is ezt csinálod vele!
Szereted?Ha nem akkor szakíts vele,ha igen,akkor húzzad szépen az agyát a kis gyökérnek!Mert megérdemli!Nehogy fel vedd neki!
És ő mennyi idős?
A komment megírásának időpontja: ma 15:46
Azt hogy én neked eddig miért nem jutottam eszedbe?Azt várod hogy nő létemre én fussak utánad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!