Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék magabiztos lány?

Hogyan lehetnék magabiztos lány?

Figyelt kérdés

Jelenleg olyan önbizalom hiányos vagyok, hogy azt szavakkal ki se lehet fejezni. Tényleg az önbizalmam a béka feneke alatt van.

Először is csúnyának érzem magam. Most 60 kg és 167 cm vagyok, a hasamon van egy kis súlyfelesleg. Olyan rosszul érzem magam emiatt. Le akarok fogyni legalább 52 kg-ra.

Szemüveges vagyok, ráadásul ódivatú a szemüveg kerete egyszóval borzalmasan néz ki.

Folyamatosan átvernek az úgymond "legjobb barátaim", és emiatt nehezen is ismerkedek. Nem vagyok a társaság lelke mondjuk egy idegen társaságban. Nem merek beszélgetést kezdeményezni, mert attól félek, hogy hülyét csinálok magamból, vagy nem leszek nekik elég szimpatikus.

Elég csöndes, visszahúzódó vagyok.

Szerintem ha meg lennék elégedve a külsőmmel, magabiztosabb lennék sokkal nyitottabb lennék mások felé.

2010. nov. 19. 18:32
 1/6 anonim ***** válasza:

A beszédességhez csak annyi:

Én is ilyen vagyok. Nem merek kezdeményezni, se beszélgetést, se semmi mást. de mostanában rájöttem, hogyha elkezdem, utána sokkal egyszerűbb lesz.

Multkor valaki megkérdezte, hogy hogyan legyen nyitottabb. Egyszerű. Próbáljon meg megnyílni egy ember felé, és utána már magától fog menni az egész.

2010. nov. 19. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:

ha a szemüveg probléma számodra,akkor akár vehetnél is újat,persze ha ez téged zavar,nem pedig mások "cikiznek" miatta,mert ahhoz,hogy nyitottabb legyél az emberek fele és magabiztosabb legyél,nem vehetsz magadra mindenféle "sértést".:).én is ilyen vagyok,könnyen a szivemre veszek dolgokat,és én sem érzem jól magamat a bőrömben,de ahogy már az első válaszoló is elmondta,ha olyan tarsaságban vagy,hogy esetleg ismerkedni szeretnél,mert jó társaságnak tűnik,menj oda te,elvégre meg nem esznek :D és csak a kezdés nehéz,de azon hamar túl vagy,és utánna már megy minden magától és ha meg akarnak ismerkedni ők is veled,akkor nyugi,mert ők is kérdezni fognak rólad :)

és amúgy lehet hülyeségnek fog hangzani amit most mondok,de én így szoktam "megsértődni" :

ha valaki monnd olyat,aki nekem nem tetszik,és számomra sértő jellegű,akkor valamit egyből visszaválaszolok.nem érdekel mit mondott,könnyen kibeszélem magam onnan :D.mert akkor jójó,hogy rosszul esik,de olyankor arra gondolok,hogy majd otthon leülök a szobámban és "felemészem" ezt az egészet,de mire oda kerülök,hogy hazamenjek már túl is vagyok rajta :D.

tehát lehet hülyeségnek hangzik,de én mindig igy teszem túl magam valamilyen "sértésen" :) . és a legfontosabb dolog,hogy ne ítéld el könnyen magad!gyújtsd a zsebpénzed és ha nem vagy elégedett a kinézeteddel,akkor szerezz be új ruhákat,vagy valamit,ami szerinted jobban kihangsúlyozná azt ami a legjobb benned :).sminkelés nem a legfontosabb,max.egy kis alapozó ha nem érzed szépnek a bőröd.és aztán meglátod,ha te jól érzed magad a bőrödben,tetszik a kinézeted,és úgyérzed hogyigazán vagány csaj vagy,akkor hiddel,mások is ezt fogják gondolni:),mert akkor nyilván jobbkedvőő vagy,mintha szürke kisegérként mennél suliba :D

afogyókúrás dologról pedig annyit,hogy ebben is hasonlítunk,mert nekem sem az a "legcsinosabb" az alakom,de arra is vannak különfélébb módszerek,hogy hogyan adhass le pár kilót :D.járj el futni,tavasszal menj valamit sportolni,és ne egyél sokédességet,inkább válts gyümölcsre :)

remélem segíthettem!

2010. nov. 19. 18:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Jól gondolod szerintem, fontos h. meg legyél elégedve a külsőddel, mert az is közre játszhat ehhez az önbizalomhiányos állapothoz. Ha tudod mi az amin javítani kellene akkor próbáld megvalósítani. Pl. egy új szemüveg tényleg nagyon sokat tud dobni a külsődön, az mindenképp előnyödre fog válni! A testsúlyod nem biztos h. akkora probléma, de így látatlanba nehéz választ adni...
2010. nov. 19. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:

gyűjtsd* a zsebkénzed akart ott lenni :D

bocsi a szöveghibákért ha még vannak,siettem,ja és bocsi ha kicsit hosszú lett :S

előző voltam

2010. nov. 19. 19:01
 5/6 anonim ***** válasza:
vagyis 18:58-as :D
2010. nov. 19. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Először is szeresd meg magadat. Addig senki másnak nem leszel vonzó, amíg magadnak nem vagy az. Állj a tükör elé, vegyél magadra különféle cuccokat, különféle pózokban és arckifejezésekben szemléld meg magadat, figyeld ki, melyik az előnyös.

A beszédkészségedet az iskolában is fejlesztheted. Ha lelkesen tanulsz, szert tehetsz némi műveltségre, és lesz témád, amiről beszélni tudsz. Azonkívül, találj ki magadnak valami különöset, valami olyan tudást, ami csak keveseknek van. Pl. valami keleti sport, ene, (furulya könnyen megtanulható) balett, komolyzenei műveltség is érdekes lehet, vagy a világ országai, fővárosai, vagy növények ismerete, esetleg jó úszó vagy fejesugró lennél, bármi extrém izgalmas lehet. Addig várjál a társaságba menéssel, amíg így ki nem fejleszted magad, azután lassan közelebbi barátok, rokonok között gyakorold, és végül bele a .. bárhová!

2010. nov. 19. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!