Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magabiztos fiú & Önbizalom hiányos lány?
A fiú aki tetszik nekem,meg a jelekből ítélve én is neki.. Ő magabiztos én meg nagyon nem.. Sokszor volt,hogy elképzeltem,mi lenne ha tényleg összejönnénk?Rögtön az ugrott be elém,hogy nem festene jól valamiért a kettő együtt.. Aztán olyanok jutottak az eszembe,hogy ha összejönnénk,biztos szégyellne a barátai,ismerősei előtt... Ha levetkőznék előtte,rögtön kiábrándulna belőlem.. Nem felelnék meg neki,hisz neki a csinos,aranyos,kedves lányok jönnek be.. Ismerem pár volt barátnőjét,hát én a nyomukba se érek,mégis mindig azt mondja,hogy szép vagyok,meg aranyos és kedves stb..
Ahogy múltkor elnéztem a lány ismerőseit,hát hadd ne mondjam,hogy hozzájuk képest tényleg egy átlagos por szem vagyok.. Sosem voltam olyan lány akibe az összes fiú szerelmes volt,talán jobb is.. Sosem voltam az akit mindenki szeret és szépnek tart.. Pedig azóta váltottam már társaságot,de mégis más lányokat többek érzek magamnál..Mintha bármelyik ember is több lenne mint én..
Engem inkább az zavar a legeslegjobban,hogy van rajtam pár kg felesleg,és alacsony vagyok.. Amiért alacsony vagyok eddig elég sokan piszkáltak miatta.. Van mikor emiatt is kevesebbnek érzem magam bárkinél is..
Szóval szerintetek,hogy állnám így meg magam ez a fiú mellet??Nekem nagyon az az érzésem,hogy sehogy,ezért félek is összejönni vele,pedig ő az akit mindig is kerestem...
kb félig olvastam el :D nem tudom mi bajotok van nektek csajoknak :D ha azt mondjuk h szép v akk az vagy :D legalábbis annak aki mondja biztos tetszel akk miért parázol? am semmi baj nincs a párosítással am volt barátnői: azok se véletlenül volt barátnők :)
19F
mi köze a képnek ehhez ?:D jó némi átfedés van de nem különösebben lényeges [persze ettől függetlenül én sem vagyok kevésbé kíváncsi :D]
19F
A válasz megírásának időpontja: ma 21:39
na ja arról nem is beszélve h 1es pasik hova be nem rakják ... komolyan :D így írnám le: el megyek 1 jó csaj előtt és teszem azt fel áll :D el megyek az előtt akit 1es pasik raknak .. és 1 hétig nem tudom helyre rázni a kígyót :D
akkor kérdező te min parázol ennyire tök fölös am meg szrd már le ki mit gondol
19F
Egy ideig el fogja viselni az önbizalomhiányodat, viszont ha nem változik a helyzet, bizony hamar bele fog unni. Nehogy azt hidd, hogy könnyű egy önbizalomhiányos lány mellett lenni. Én sokszor hittem azt, hogy én vagyok kevés ahhoz a feladathoz, hogy kihúzzam őt a sárból. Persze, ez nem is az én feladatom lett volna...
Mindenesetre nagyon sok jóra ne számíts, ha összejössz vele.
hát ebbe is van vmi :D huh 1ik ált iskes oszt társ 12 éve szarakodok vele XD de azért ő javul :D
19F
peff :D szard már le a pasinak be jössz oszt kész :D
[jó nem ugyan az amit írtam mert ő nem a csajom XD úgy elég hardcore lenne :D]
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!