Szerintetek miért van az ha egy nő megüt egy férfit az csendben eltűri?
A filmekben igy van nem tudom ez mennyire működik a valóságban.
Nekem azt mondta a párom ha pofonvágnám visszakézböl akkorát kapnák hogy nem tenném zsebre.
Ezek szerint ha a nő a megcsaló és a férfi megüti akkor egy állat.
Ha a férfi csalja meg a nőt akkor kijár a pasinak a pofon?
Nekem addig nő a nő, amíg nőként viselkedik, és nem él vissza ezzel :P Ha már nem nőként viselkedik, és verekszik, akkor nem nő, és vissza is ütök.
Na ez az elvem de a gyakorlatban egyszer ütött meg egy nő, nem ütöttem vissza, viszont soha többé nem látott :P
"miért van az ha egy nő megüt egy férfit az csendben eltűri?"
Nem minden esetben van így, de annak több oka lehet.
Az egyik, hogy a nő ütése nem lépi át az ingerküszöbét, kvázi nevetséges dolognak értékeli.
A másik, hogy nem alacsonyodik le arra a szintre, amit a véleménye szerint a nő ezzel a vitamódszerrel éppen képvisel.
A harmadik, hogy egyenlőtlennek érezné a küzdelmet, és a fair play szellemében más módszert keres a vitatkozásra.
A negyedik (extrém eset), hogy nem tud reagálni, mert ki van kötözve és be van tömve a szája.
Az ötödik, hogy a nő az erősebb, és kvázi meg van félemlítve, vagy úgy ítéli meg, hogyha reagálna, akkor a nő védelmére kelnének sokan, és ebbe az utcába nem akar belemenni.
A hatodik (a leggyakoribb eset), hogy miután sokkal nagyobbat tud ütni, felelősebb döntést hoz arról, hogy alkalmazza-e ezt az eszközt, mint a nő a sajátjáról.
"azt mondta a párom ha pofonvágnám visszakézböl akkorát kapnék"
A párodnál, az hogy pofánvágod, már átlépné az ingerküszöböt. LEgalábbis ő most így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!