Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért megy tönkre szinte...

Miért megy tönkre szinte minden "rendőrházasság"?

Figyelt kérdés
Mióta rendőr lett a férjem borzasztóan megváltozott és teljesen tönkre ment a házasságunk. Semmibe vesz. Egyszer azt mondta az tetszik a munkájában, hogy ő a főnök és úgy ugrálnak ahogy fütyül. Lehet otthon is ezt várná?
2009. márc. 30. 08:55
 1/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Én is rendőr vagyok,és a párom is.Mi nagyon jól megvagyunk.Betartunk egy fontos szabályt,amit illik minden egyenruhásnak.Nem keverjük össze a magánéletet a munkával.A munkahelyen nem beszélünk magánügyekről,otthon nem beszélünk munkáról.Nem szabad hazavinni a munkahelyi dolgokat,és a munkahelyre nem visszük a magánügyeket.A munkahelyen mindketten kollégaként tekintünk a másikra.A párodat világosítsd fel,hogy ne legyen annyira elszállva magától.És mond meg neki,hogy a hatalommal élni kell,de nem visszaélni.Sajnállak,hogy ilyen a párod,állj a sarkadra,és mond meg neki,amit gondolsz.Beszéljen a munkatársaival flegmán,és nagyravágyóan,de veled nem teheti ezt meg.Ez nem vezet jóra.Majd egyszer a munkája során találkozhat egy olyan emberrel,aki feljelenti a modora miatt,és akkor pisloghat.

Gondolom a főnöknek nyalja a seggét.Na az ilyen rendőrökre nincs szüksége az államnak.És pont az ilyen tuskók miatt általánosítják le az egyenruhásokat.SAJNOS.Én egy talpraesett,szókimondó nő vagyok,nem szeretem az igazságtalanságot.

mégegyszer:Nagyon sajnálom,hogy ilyen párod van.Gondolom nem ebbe az emberbe szerettél bele.És ne hagyd magad.

Üdv:egy rendőrnő

2009. márc. 30. 09:07
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Főnöknek lenni azontúl, hogy "ugráltat" az ember nálam törődést is jelent a beosztottakkal. Talán a házasságotokból is ez hiányzik... De, hogy egészen messzire menjek, az országból is ez hiányzik...az ugráltatáson kívül törődés...szóval nincs egyedül a férjed. Amíg ez nem változik a fejekben, mélyrepülés várható...sajna a házasságotokban is...
2009. márc. 30. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elismerésem az előttem szólónak. Nehéz ezt tényleg véghez vinni még más szakmákban is, hogy ne vigyem haza a munkahelyi dolgokat. De visszafordulva a témára:

Egy rendőrre másképp néz az ember. Jómagam törvénytisztelő vagyok, soha nem kerültem összetűzésbe eme hatalommal, de egy-egy közúti igazoltatásnál bizony becsúszik a zabszem a fenekembe és "vigyázzban ülve" adom át a papírjaimat. Mert tisztelem a rend őreit.

És valószínű, sok rendőrré lett emberke ezt úgy értékeli,hogy akkor neki mostmár korlátlan hatalma van, mindenkivel olyan magas lóról beszél, amilyenről csak akar, sőt ezt még otthon is megteheti.

A folytatás az, hogy sajnos a nők egy része bizony egyenruhafüggő, vagyis mindegy ki van benne, neki máris tetszik. A férfi ezt is észreveszi és onnantól úgy értékeli magát, hogy Adonisszá lett.

...aztán már csak egy lépés a szerető.... utána meg él vele aki tud.

Bocs de én ezt "tűzoltóváltozatban" csináltam végig és menekültem tőle, ahogy tudtam.

Próbáld meg valahogy te és a család "észre téríteni" mert nem lesz jó vége a házasságotoknak.

2009. márc. 30. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Az ismerösöm férje rendör,12 éve együtt vannak!
2009. márc. 30. 10:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan emberek,akiknek nem szabad hatalmat adni a kezébe,mert nem tudnak élni vele,hanem amint előttem már írták csak visszaélni.Ezeknek az embereknek valamiféle kisebbrendűségi érzésük van,és így próbálnak nagyobbnak látszani.Pszichésen gond van náluk,így akarja megmutatni,hogy igen Ő valaki,mások felett áll Ő a főnök..stb.Ha nem hajlandó ebből kigyógyulni menekülj tőle.Amint írod ezt el is ismerte,hogy ezt a fajta viselkedést Ő élvezi.Ne hagyd magad megalázni tönkretenni.
2009. márc. 30. 10:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Az én férjem is rendőr a munkahelyén ő a főnök itthon viszont én :)

2009. márc. 30. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
nagymamám rendőr volt már nyugdíjas,nagyapám volt ejtőernyős abbahagyta mert megsérült ,lett határőr,katona,rendőrőrnyagyként ment nyugdíjba, 19 évesen vette 16 éves nagyanyám,azóta együtt jóban rosszban,kétéve volt vaslakodalmuk.nem minden ilyen házasság megy tönkre,nem vagyun egyformák
2010. júl. 10. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!