Rosszul esne, ha a testvéred nem téged kérne fel keresztszülőnek, hanem a barátnőjét?
Szerintem ez annyira megalázó helyzet. Én gondolkodás nélkül a húgomat kérném fel, meg se fordulna a fejemben a legjobb barátnőmet választani helyette.
Hiszen a keresztszülő olyan, mint egy 2. anyuka (kis túlzással). Vigyáz a gyerekre ha kell, tanítja, neveli, támogatja, bátorítja...
én örülök h nem engem választott esóm h legyek a gyerek keresztanyja. Jobb így h a barátnője az,őt pumpolja pénzel.
MIkor szó volt arról ki legyen a keresztanya,tesóm megmondta h én csak akkor vállaljam ha tudom anyagilag is rendesen támogatni a gyereket. Én akkor fejeztem be a sulit,munkám se volt,nem volt nekem pénzem arra h keresztanya legyek. Most már van munkám,de ha felkérne h legyek a 2. gyerek keresztanyja akkor se válllalnám így h kötelező nekem pénzel és drága ajándékokkal ellátnom a gyereket szülinap,névnap,karácsony,télapó,húsvét,stb...
Ha ugy van ugyis veszek vmi kis apróágot a gyereknek most is,de ez h kötelezően elvárja tesóm,mert én vagyok a keresztanya ebből kössz nem kérek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!