Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy változtassak, hogy ne...

Hogy változtassak, hogy ne idegesítsenek ennyire a dolgok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudnátok nekem tanácsokat adni, hogy mit csináljak, hogy ne bosszantsanak fel ennyire az emberek? ezt úgy értem, hogy engem például az is idegesít, ha vonaton utazom és mellettem egy férfi folyamatosan mozgatja a lábát, vagy szipog/szuszog...illetve amikor albérletben laktam a lakótársam nevetett mikor msn-ezett, vagy lefekvésnél/alvás közben beszélt álmában, meg "hangosan" vette a levegőt..stb...Tudok ez ellen tenni valamit, hogy ne húzzanak ennyire fel a dolgok?
2011. júl. 7. 10:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát én is ilyen vagyok, tanácsot nem tudok adni, de jelzem, nem vagy egyedül... 32 éves vagyok, de még mindig zavarnak az ilyen dolgok, eléggé antiszociális. Azt hittem, ez változni fog, de nem, pl. még a férjem is idegesít pl. amikor fújja az orrát, vagy ahogy rágja az almát:((( Ez van, ilyenkor én kimegyek a szobából, és próbálom elterelni a gondolataimat.
2011. júl. 7. 10:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok.. Csak ülj ott nyugodtan, nézz ki az ablakon, ne figyelj, hogy rázza a lábát, vagy hogy szipog.. Mondjuk a szipogás meg ez a nerészletezzem mi elég undorító tud lenni, engem olyankor már a hányinger kerülget, nem az idegesség:D Egyszerűen próbálj nem odafigyelni rá, minden fejben dől el:)
2011. júl. 7. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!