Tényleg nem normális, illetve beteges az, hogy nem szeretem, ha hozzám érnek?
Figyelt kérdés
Mindig kiborul miatta anyám, ha szólok, hogy senki ne érjen hozzám, pedig egyébként semmi bajom senkivel, és szerintem túlreagálja. Ez miért van?2011. júl. 7. 09:29
21/24 A kérdező kommentje:
Nem volt sem párom, sem szexuális kapcsolatom. Nem tudom megmondani, hogy kiborulnék-e. Lehet, hogy hozzá tudnék szokni, de egyébként azt is nehezen viselem, ha valaki érzelmileg kötődni próbál hozzám, és ez elvileg (azt hiszem) kizárja azt, hogy tartós kapcsolatot alakítsak valakivel. Mondjuk nem is vágyom rá.
2011. júl. 7. 11:06
22/24 anonim válasza:
Ennyire engem nem zavar, de én is utálom, ha tapiznak, ölelgetnek, fogdosnak, belemásznak az aurámba. Kivétel a szívemhez nagyon közelállók, de ilyenből nem sok van. Rám is néznek néha furcsán, de ez van.
23/24 anonim válasza:
Képzeld azt h egy tárgy ér hozzád.
24/24 anonim válasza:
Én is csak pár embertől bírom elviselni, hogy hozzámérjenek, ezek általában olyan fiúk akikhez vonzódom. Egyébként kitör a frász egy karonfogástól.
Én is ilyen voltam gyerekként is, nem szerettem a babusgatást, simogatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!