Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg nem normális, illetve...

Tényleg nem normális, illetve beteges az, hogy nem szeretem, ha hozzám érnek?

Figyelt kérdés
Mindig kiborul miatta anyám, ha szólok, hogy senki ne érjen hozzám, pedig egyébként semmi bajom senkivel, és szerintem túlreagálja. Ez miért van?
2011. júl. 7. 09:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
én se szeretem a rokonságtól. már kiskoromban is mindig mondták, hogy miért vagyok ilyen undok, hogy soha nem adok senkinek puszit. most se vagyok ennek a híve. csak a közeli barátoknak köszönök puszival, de soha senkit nem ölelgetek, csak páromat.18L
2011. júl. 7. 09:46
 12/24 anonim ***** válasza:
Menj el fogadóórára egy pszhiológushoz, hogy ez Téged zavar, hogy nem szereted ha hozzádérnek illetve ez mások szerint beteges. Ezt egy orvos jobban meg tudja ítélni mi számít normálisnak és mi nem.
2011. júl. 7. 09:51
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges emiatt pszicholóhushoz menni. Nem lehet mindenki közvetlen.
2011. júl. 7. 09:52
 14/24 anonim ***** válasza:

az azért szokatlan, ha még az anyukádnak sem engeded.

én sem ölelgetek idegeneket, de a családnak, régebb óta ismert igaz barátoknak engedem, és viszonzom.

sztem így természetes.

lehet, hogy bántottak, csak nem emlékszel rá. mindenesetre ezt fel kellene oldanod...mert hogy lesz így egyszer normális párkapcsolatod?

most nem riogatni akarlak, csak ezen gondolkozz.

egy férfivel együtt élni...az bizony sok érintéssel jár főleg, ha bújós az illető, és még álmában is szeretne ölelni...

(bár lehet, hogy van kapcsolatod, csak ebből úgy tippeltem, hogy nincs).

20/L

2011. júl. 7. 09:55
 15/24 anonim ***** válasza:
Én is utálom. Családtagoktól is, meg mindenkitől. Nem tudom beteges-e vagy sem de nem is nagyon érdekel. Ez nem egy olyan dolog ami bármiben is hátráltatna, főleg mivel kapcsolatot sem szeretnék soha, szóval... 20n
2011. júl. 7. 09:56
 16/24 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok az az ölelkezős, mindenkivel puszilkodós fajta, pedig ismerek ilyen embereket, nekik meg az a normális. Lényeg: anyukámtól és a páromon kívül senkitől nem viselem el, ha ölelgetni vagy puszilgatni akarnak. Közeli barátoknál is annyi érintést tűrök el, hogy néha kedvesen megpaskoljuk egymás karját vagy hátát.
2011. júl. 7. 10:03
 17/24 anonim ***** válasza:
Bak jegyben születtél?
2011. júl. 7. 10:05
 18/24 A kérdező kommentje:

Anyám csak annyit mondott, hogy már csecsemőként is nehezen tűrtem, azt nem említette, hogy bántottak volna.

Egyébként 20/F vagyok, nem tudom számít-e a kor és a nem ezt illetően, de gondoltam megemlítem.

2011. júl. 7. 10:06
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem, Kos jegyben születtem. De kétlem, hogy ez számítana.
2011. júl. 7. 10:06
 20/24 anonim ***** válasza:

azon is kiborulnál, ha a párod érintene meg?

volt már szexuális kapcsolatod?

2011. júl. 7. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!