TINÉDZSER! Ki szoktál vagy ki szöktél már valaha otthonról?
ha igen, akkor lett-e következménye, ha igen akkor mi.:)
én pár óra múlva szököm ki haverokkal beb*szni és megpróbálok reggelre visszatérni, mintha mi sem történt volna : )
aztán, ha lesz következménye ha nem.. megéri:)
16/F

Nem vagyok már tini (24 vagyok), de sosem szöktem ki otthonról. Nem mintha egy angyal lettem volna, csak azért abba is belegondoltam, hogy a szüleim hogy éreznék magukat, ha azt vennék észre, hogy nem vagyok ott, ahol lennem kéne. Nem tettem volna zsebre amit kapok, az biztos.
Viszont olyan volt már, hogy nem ott voltam, ahova mondtam, hogy megyek.

én ált. 18 éves koromig, mert csak sok hiszti árán engedtek bulizni, és untam.
aztán azóta engednek, csak mindig lenyomják előtte a szentbeszédet -.-
néha a haverok 11-12 fele hívnak le, akkor az ősök már lefeküdtek, és nem akarom őket felzavarni hogy lépek, így kilógok...de a feelingje azért ugyanúgy ottvan mint régen :D
20/L

hát én nem is mernék de nem is tudnék :)
egyrészt azért mert emeletes házunk van és az ablakon csak nem ugorhatok ki Xd
és a másik a következmény: a szüleim eddig is vertek minden apróságért,úgyhogy ha kiszöknék szerintem a hullaházban végezném (és mielőtt bárki viccesre venné,komolyan gondoltam)
szóval inkább nem
se most,se később
13l

Hát nem tudom,én előbb lennék kocka,mint valaki aki ("utszáán") ennyire nem tud írni.
Különben,kurv*ra nem szexi,ha egy csaj annyit vedel,hogy azt sem tudja hogy hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!