Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » TINÉDZSER! Ki szoktál vagy ki...

TINÉDZSER! Ki szoktál vagy ki szöktél már valaha otthonról?

Figyelt kérdés

ha igen, akkor lett-e következménye, ha igen akkor mi.:)

én pár óra múlva szököm ki haverokkal beb*szni és megpróbálok reggelre visszatérni, mintha mi sem történt volna : )

aztán, ha lesz következménye ha nem.. megéri:)

16/F

2011. júl. 6. 22:20
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
64%

:D

Egyszer jah... De az még "dilis" pisis koromban volt 15 éves lehettem. Talán. Ablakon át(családi, nem emeletes) távoztam, reggel meg másztam be.:D Jó kis este volt az biza.:D

2011. júl. 6. 22:34
 12/52 anonim ***** válasza:
100%

Szökj csak ki nyugodtan,a helyedben én is azt tenném,de szerencse,hogy engem elengednek a szüleim szinte bárhová:))

Jó buli lesz,már csak a lebukás veszélye miatt is megéri!Jó piálgatást!:))

17/L

2011. júl. 6. 22:35
 13/52 anonim ***** válasza:
55%

Azért ez lol :D

Én írtam, hogy egyszer kiszöktem, de utána nem. És nem is hiányzott. Utána egyetem alatt viszont felforgattuk a várost, lényegesen nagyobb bulikat csaptunk, mint amiket tiniként kiszökve lehetett volna... egyik favorit, amikor kerítettünk egy trabantot és konkrétan szétvertük - mellesleg egy tramanttulajdonos ismerősünk szeme láttára. Aztán elindultunk az övé felé vagy tízen, ki kalapáccsl, ki váltókarral... tudom, kicsit agresszív, főleg lány létemre, de baromira élveztem :D:D és ez csak egy volt a sok minden közül...

2011. júl. 6. 22:36
 14/52 anonim ***** válasza:
14%
De szánalmas... tragikus kapcsolatod lehet a szüleiddel, ha ilyesmire vetemedsz... remélem k*rvanagy bajba fogsz kerülni, és amikor a szüleid mentik ki a s*gged a sz*rból, kib*szottul hálás leszel nekik. Idióta kisfiú.
2011. júl. 6. 22:38
 15/52 anonim ***** válasza:
39%
És ha észreveszik, hogy nem vagy ott, és halálra aggódják magukat, neked az is megéri? Feleslegesen fájdalmat okozni a szüleidnek?
2011. júl. 6. 22:40
 16/52 anonim ***** válasza:
A nővérem szökött ki mindig a segítségemmel. Akkor kb Ő volt 15-16, én meg 12-13. Csak az volt a gáz, hogy emeleten volt a szobánk, a bejáraton nem mehetett ki. Az ablakunk alatt volt egy melléképület, én oda felvittem néhány téglát, hogy ne kelljen magasról mászni a tetőre, és a létrát is otthagytam. Anyu soha nem jött rá, hogy egész éjszaka nincs otthon:D
2011. júl. 6. 22:43
 17/52 anonim ***** válasza:
56%

Én tavaly előtt, 16 évesen szöktem ki, mivel éjfélkor találkozni szerettünk volna a barátommal, aznap este pont telihold volt, és azt nézni.:D Kb. hajnal 2-kor értem haza és nem lett gond. De ha elkéreckedek akkor is elengedtek volna, csak már aludtak.:D

18/L

2011. júl. 6. 22:44
 18/52 anonim ***** válasza:

Én rengeteget szökök. Ajtón vagy ablakon, fáról mászok, a lényeg, h ne bukjak le!:).nem fogod megbánni, akkor sem ha rajta kapnak. Fiatalság bolondság:D

Hajrá!

L17

2011. júl. 6. 22:45
 19/52 anonim ***** válasza:
72%

TE!

Sötétben bujkáló ellenforradalmár!

Igyál!

2011. júl. 6. 22:45
 20/52 anonim ***** válasza:
17 éves koromban rendszeresen kiszöktem az ablakon. Imádtam.
2011. júl. 6. 22:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!