TINÉDZSER! Ki szoktál vagy ki szöktél már valaha otthonról?
ha igen, akkor lett-e következménye, ha igen akkor mi.:)
én pár óra múlva szököm ki haverokkal beb*szni és megpróbálok reggelre visszatérni, mintha mi sem történt volna : )
aztán, ha lesz következménye ha nem.. megéri:)
16/F
:D
Egyszer jah... De az még "dilis" pisis koromban volt 15 éves lehettem. Talán. Ablakon át(családi, nem emeletes) távoztam, reggel meg másztam be.:D Jó kis este volt az biza.:D
Szökj csak ki nyugodtan,a helyedben én is azt tenném,de szerencse,hogy engem elengednek a szüleim szinte bárhová:))
Jó buli lesz,már csak a lebukás veszélye miatt is megéri!Jó piálgatást!:))
17/L
Azért ez lol :D
Én írtam, hogy egyszer kiszöktem, de utána nem. És nem is hiányzott. Utána egyetem alatt viszont felforgattuk a várost, lényegesen nagyobb bulikat csaptunk, mint amiket tiniként kiszökve lehetett volna... egyik favorit, amikor kerítettünk egy trabantot és konkrétan szétvertük - mellesleg egy tramanttulajdonos ismerősünk szeme láttára. Aztán elindultunk az övé felé vagy tízen, ki kalapáccsl, ki váltókarral... tudom, kicsit agresszív, főleg lány létemre, de baromira élveztem :D:D és ez csak egy volt a sok minden közül...
Én tavaly előtt, 16 évesen szöktem ki, mivel éjfélkor találkozni szerettünk volna a barátommal, aznap este pont telihold volt, és azt nézni.:D Kb. hajnal 2-kor értem haza és nem lett gond. De ha elkéreckedek akkor is elengedtek volna, csak már aludtak.:D
18/L
Én rengeteget szökök. Ajtón vagy ablakon, fáról mászok, a lényeg, h ne bukjak le!:).nem fogod megbánni, akkor sem ha rajta kapnak. Fiatalság bolondság:D
Hajrá!
L17
TE!
Sötétben bujkáló ellenforradalmár!
Igyál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!