Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » TINÉDZSER! Ki szoktál vagy ki...

TINÉDZSER! Ki szoktál vagy ki szöktél már valaha otthonról?

Figyelt kérdés

ha igen, akkor lett-e következménye, ha igen akkor mi.:)

én pár óra múlva szököm ki haverokkal beb*szni és megpróbálok reggelre visszatérni, mintha mi sem történt volna : )

aztán, ha lesz következménye ha nem.. megéri:)

16/F

2011. júl. 6. 22:20
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim válasza:
100%
En is kiszoktem mar. K*rva jo sztori a tesòmmal aludtunk nagyinàl egy szobàban kulön àgyban .a tesom 9 eves en 16 .kb ojan eszaka 12 fele a tesomat at pakoltam az en agyamba es az ö agyaba pedig nèhany pàrnàt letakartam a takaroval ,es kiszedtem a villanykortet ,ha nagyi bejon a szobaba hogy rank nezzen hidje azt hogy kiegett az ego ,es nem latja h valami nem okes. A tesomat azert koltoztettem at az en hejemre mert biztosan nem a kilenceves tesot fogja ellenorizni ha elszokott vagy nem hanem engem .na es a tesom megis eletteltelibb mint nehany pàrna :) ezek utan kimasztam az ablakon de anyira besz@rtam, h ilyesmit teszek ,h viszamasztam .utanna megbantam h visszamasztam. Es ujra kimasztam .aztan elertem diskoba kb 2 orat szorakoztam. Aztan sutty be az ablakon , teso a helyere ,ego becsavar es szep almokat :)
2011. júl. 6. 23:01
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

Én is szöktem el 17 éves koromba.Bár én azt hazudtam,hogy a barátnőmhöz megyek pár napra másik városba.És a balcsira szöktem a barátommal meg egy pár haverral.Szuper volt.A következmény az lett,hogy kiderült anyám mikor hazaértem akkora pofont adott,hogy még most is érzem pedig már 11 éve volt.De megérte mert onnantól kezdve sokkal engedékenyebb lett anyám.Apám sose volt szigorú, ő azt az elvet követte mindig,hogy addig csinálja amíg fiatal.

De csak azért,hogy jól berúgj szerintem felesleges szökdösni.Én pl már 28 éves vagyok és eddig 1 szer voltam berúgva 18 évesen és akkoris azért mert vagy 10-15 féle különböző piát végigkóstoltam és mindegyikből csak egy kortyot ittam, azóta is undorodom a piától.Szinte sosem iszom alkoholt,még szilveszterkor is kölyökpezsgőzöm.

2011. júl. 6. 23:14
 23/52 anonim ***** válasza:

huu, hát nekem olyan sztorim van, h koncert volt aznap este. anyám állítólag a pasijával ment valahova, úgy tudtam, h nála alszik.

de valamit megérezhetett, mert utánam jött a buliba. nagyon komoly volt, 16 évesen, egyik kezemben a sör, másikban a cigi, anyám meg ott áll a hely bejáratában.

azonnal hazarángatott. ciki volt a barátok előtt :)

utána sokkal engedékenyebb lett, és nem kellett szöknöm :)

2011. júl. 6. 23:20
 24/52 anonim ***** válasza:

Ja egyszer. Hát amikor haza jöttem leszidtak, ja igen mert tudták hogy elfogok menni csak én ellógtam és akartak nekem mobilt adni és hát nem tudtak ugye,, mivel én nem bulizni mentem sajnos nem volt olyan hüü de nagy élmény :I.

Viszont suliból volt hogy lógtam, nem mondtam semmit, elindultam és hazajöttem mert már nem volt otthon senki^^. Mondjuk 1-2 alkalom volt, szóval azért ne suliból lógjál el.

Szerintem vegyél fel magnóra egy hangot hogy igen, ja, rendben és párna a paplan alá xD.

2011. júl. 6. 23:28
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ez de jó téma! Nálunk két bukással végződő szökés volt, a gyerekeink szöktek. Családi ház, ablakon léptek ki. Este szépen lefeküdt mindenki, sosem szoktam felébredni. De olyan szomjas lettem, kimentem inni. Visszafelé benéztem a szobákba, fiam ágya simán üres, lányoméban hatalmas púp a paplan alatt. Van egy hatalmas plüssmacija, kiskorában kapta, azt rakta oda. Én szívgörccsel rohantam ébreszteni az apjukat, az a lökött meg csak röhögött. Na, lényeg: apjuk a fiú ágyába, én a lányéba. Megvártuk, míg ügyesen visszamásztak persze sötétben, aztán mondtuk: na helló! Kb. becsináltak. Ötéves történet, de még mindig mind a négyen röhögünk rajt. Másodszor kitalálták: ők sátorban alusznak a kertben. Ugye már második éjjel szökés volt. Akkor meg lebontottuk a sátrat, ajtót, ablakokat becsuktuk és nagyon "mélyen aludtunk" még legalább fél órát azután, hogy hazaértek. Kicsit már vacogtak, mire "felébredtünk". Ezek utólag jó sztorik, de azért vigyázzatok nagyon magatokra! :)
2011. júl. 6. 23:31
 26/52 anonim ***** válasza:
30%
Engem nem lehetett büntetésbe rakni már az óvodában sem. Az iskolából is ha kedvem szottyant eljöttem már általános iskolában is... Most ezzel nem dicsekszem, csak úgy közlöm, hogy amit írsz az nem valami nagy szám szerintem...
2011. júl. 7. 00:36
 27/52 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen soha nem mehettem sehová sötétedés után. És pech-es voltam, mivel az emeleten lakom a családi házban. Na de azért feltaláltam magam. Délután mikor nem figyelt senki, a konyhakertbe a paradicsom közé eldugtam egy jó nagy és nehéz létrát. A barátnőm este jött a megbeszélt időben és felállította a létrát, én lemásztam. Jól éreztük magunkat nagyon, az volt az első bulis estém. Reggel vissza.

Következő alkalom:

Létra kilőve, mert mikor visszamásztam és eldöntöttem nagyot huppant és felébredt a család:)

Felöltöztem szépen, cipő a kézbe és indíts lefelé leértem a földszintre ott volt a szuterén ajtó (mivel már a bejárati ajtó kulcsokkal aludtak:)) halkan kinyitottam lementem ki az ajtón, aztán reggel vissza. Volt hogy apám utánam szaladt és hazavitt, de hát ez van, aki nem mer az nem nyer:)

20L

2011. júl. 7. 02:15
 28/52 anonim ***** válasza:

hála istennek mindenhova elengenek..

de ezzel a szökdöséssel csak finoman mert van egy nagyon nagyon durva és szomorú történetem erről :S

2011. júl. 7. 10:11
 29/52 A kérdező kommentje:

azért vannak itt jó kis történetek :DD na most jön az enyém. (első alkalom megjegyzem)

úgyvolt, hogy két csajjal és egy fiúval találkozom és hát mondtam hogy nekem nem probléma elszökök akármikor itthonról, mert nyáron amikor jó idő van akkor anyámék kiengednek ide a "műterembe" elfoglalni mint saját szobám (bátyámékkal alszom 1 szobában) és hát pár napja megint kiköltöztem ide. és a lényege ennek a dolognak, hogy közvetlenül az udvarra nyílik és így teljesen zajmentesen ki tudok menni akárhova éjszaka. na és figyeltem minden nap, hogy mikor fekszenek anyámék le és kb rájöttem hogy ezek nem normálisak -.- hajnali fél 1-kor feküdtek le majdnem mindennap. najó mindegy és tegnap (vagyis hát az már ma volt xd) úgy beszéltem meg a többiekkel, hogy kint találkozom velük a vasútállomáson 1-kor, és csak ezen a napon csak most kb háromnegyed egykor még mindig nem aludtak és nem tudom miért de engem fusztráló érzéssel töltött el hogy itt kell hagyjam őket úgy hogy nem alszanak ><

ja és előtte megcsináltam azt, hogy úgy dugdostam ruhákat meg párnákat a takaró alá hogy tök úgy nézzen ki mintha ott aludnék, de sajnos ezzel sok macera volt mindent helyére rakni mikor hazaértem ://

najó és közben ezek az állatok <3 rossz vasútállomáson szálltak le és el kellett nekik magyaráznom, hogy hogyan jöjjenek vissza.

00:50 a francba még mindig alszanak

00:53 najó nem érdekel, el van húzva már a függöny akkor nem látnak elmegyek.

elindultam és mire végre kijutottam észrevettem hogy lekapcsolták a lámpát úgyhogy nyugodtszívvel fogtam a bokorban eldugott kőbányai sört meg a többi kelléket és mentem "világgá" :)

aztán a gyerekekkel mászkáltunk minden fele, én ittam a 2 literes sört, megcsúszott a kezemben és szökőkút szerűen pofánfröcsköltem magam xD aztán mentünk, letelepedtünk egy parkban és ott megpróbáltuk kinyitni a boros üveget amit a csaj hozott, mert nem volt dugóhúzó -.- és úgy nyitottam ki hogy kicsit jó erősen hozzávágtam a fejét a lámpaoszlopnak és letörött :D aztán mivel lehetetlen volt inni abból a törött üvegből, ezért átöntöttük a cherry kólába. nagyon finom volt :DD aztán kijött még 3 haverunk, addigra már a többségünk be volt piálva, és az egyik csaj leb*zizta őket és hazament, mert nem bírja őket xD aztán meg az egyik aluljáróban elvoltunk, előtte ki néztem a buszom, hogy mikor jön és 03:48-kor elindultam onnan busszal és kb a buszon mindenki látta hogy ittam és két páwa csávót megkérdeztem hogy megáll-e a szlávy utcában a busz és mondták hogy igen és szóltak, h mikor szálljak le. amúgy jó hogy az utca tök másik felében tett le a busz mint ahol én lakom de mindegy, gyalogoltam egy kicsit, aztán hazaértem és ittvagyok :) és senki nem vette észre.:D

2011. júl. 7. 10:20
 30/52 A kérdező kommentje:

De szánalmas... tragikus kapcsolatod lehet a szüleiddel, ha ilyesmire vetemedsz... remélem k*rvanagy bajba fogsz kerülni, és amikor a szüleid mentik ki a s*gged a sz*rból, kib*szottul hálás leszel nekik. Idióta kisfiú.

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:38

erre nem igazán tudok mit mondani... ez nem elvetemülés már ne haragudj, nem halálos bűnt követek el, és nem azért csinálom mert tragikus kapcsolatom van a szüleimmel, hanem egyszerűen csak féltenének és én bízom magamban és tudok magamra vigyázni, úgyhogy úgy mentem el, hogy ne kelljen félteniük és akkor nincs stressz.:) ezzel csak jót tettem nekik.

És ha észreveszik, hogy nem vagy ott, és halálra aggódják magukat, neked az is megéri? Feleslegesen fájdalmat okozni a szüleidnek?

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:40

csak anyám aggódná halálra magát, az az egyik, másik meg van telefon, az első ha észreveszik, hogy fölhívnak és megkérdezik hol vagyok, és azt mondom kimentem sétálni aztán ennyi.. nem okozok senkinek fájdalmat. :) de azért köszönöm a választ, sokkal színvonalasabb volt, mint amire feljebb válaszoltam..

2011. júl. 7. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!