Mit csináljak a leendő anyósommal, hogy abba hagyja?
Nálunk az a helyzet,hogy 1,5 évig laktunk anyóséknál(katasztrófa volt számomra).Felújítottuk anyósék egyik házát,amiben soha senki nem lakott,és 2 héttel ezelőtt eljött az idő,hogy elköltözhessünk végre,anyósék álmukban sem gondolták,hogy elköltözünk ilyen hamar.
2 hete költözünk el, és 2 hete minden reggel csörög a párom telefonja reggel5-6 között,hogy menjen a párom dolgozni.
2 faluval költöztünk odébb,és a párom a szülőknél dolgozik,és az apja mióta elköltöztünk minden reggel telefonál,és engem már baromira bosszant,hogy telefoncsörgésre ébredünk.Holott én beállítom az ébresztőt,nehogy elaludjunk.Mondtam páromnak,hogy ne vegye fel,vagy nyomja ki,ha valami baj lenne,akkor úgy is engem is hívnának.És ha nem veszi fel,vagy kinyomja,csak észreveszik magukat,hogy nem vagyunk kíváncsiak a reggeli ébresztőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!